Alpan Akademi Kursları(Bilgisayar-Muhasebe-Dış Ticaret-İş İngilizcesi)

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

ALPAN AKADEMİ KURSLARI 10 Aralık 1984 tarihinde kurucumuz Hilmi ALPAN önderliğinde kurulmuş tecrübeli, seçkin, eğitim ve öğretimi kendisine görev addetmiş ve hala bu bilinçle görevini en iyi ve başarılı bir şekilde sürdürmektedir.



Eğitimsiz bir toplum kuru ağaca benzer. Bu yüzden toplum olarak ne kadar çok eğitim ve öğretime önem verirsek o kadar da bilinçli bir toplum ortaya çıkarmış oluruz. Yeni yetişen genç beyinleri eğitip öğrettiğimiz sürece hem toplum bilinci gelişecek, hem de dış ülkelere karşı saygınlığımızı kazanmış bir toplum oluruz.




Mesleki alanda da gençlerimizi eğitmek zorundayız. Bizler eğitime gönül veren kişiler olarak ve birer anne baba olarak yeni yetişen gençlerimize öncü, yol gösterici olmak zorundayız. Bizler eğitimciler ve ebeveynler olarak gençlerimizi iyi şekilde yönlendirmeliyiz. onları başka kanallara itelemiş ve ileride dönüşü olmayan zor durumlar içine sokmuş oluruz.




Sevgili Gençler, hepimizin hayali en iyi yerlerde iyi bir iş ortamında, iyi kazançla, başkalarına ihtiyaç duymadan çalışıp, hayatımızı idame ettirmektir. Bütün bunları yapabilmek için iyi eğitim alarak her şeyi zamanında ve yerinde yapmamız gerekmektedir. Boşvermişliği bir kenara bırakıp, hem kendimiz, hem de bizden sonra yetişecek yeni nesillere de örnek olmak, kendi çocuklarımızı sağlıklı, başarılı, aklını kullanabilen insanlar olarak yetiştirebilmek amacıyla her şeyden önce kendimizi bilinçli, başkalarının saygı duyabileceği bir birey olarak yetiştirmek zorundayız. Bunun içinde bir meslek sahibi olmamız gerekmektedir. İyi ve kötünün ayrımını yine kendimiz yapmak zorundayız.




Başarılı, ileri bir toplum istiyorsak, vurdum duymazlıktan kurtulup, bir meslek edinmeyi ve en iyi şekilde de icra etmesi için gençlerimize yardımcı olmak zorundayız. Bizde meslek edindirme kursları olarak bu anlamda gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu gururla belirtmekten mutluyuz.

İletişim

Yetkili Sebahat ALPAN & Hilmi ALPAN
GSM
Telefon (0312) 430 16 41-433 17 63
Faks (0312) 430 35 72
Email alpankurslari@alpankurslari.com.tr
Resmi Web Sitesi www.alpankurslari.com.tr
Adres Atatürk Bulvarı Zafer Çarşısı Yanı
Zafer İşhanı No : 7/1-3
Kızılay
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri