Adöm Akademik Dil Öğrenim Merkezi

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

Akademik Dil Ögretim Merkezi (ADÖM) 2000 yılında Çeto Özel tarafindan Ankara’da kuruldu. Okulumuzun kuruluş amacı COPE (Certificate Of Proficiency In English-Bilkent Üniversitesi), PROFICIENCY, ÜNIVERSİTE HAZIRLIK ATLAMA, HAZIRLIK DESTEK , FCE, TOEFL, IELTS, YDS, KPDS VE ÜDS gibi dil sınavlarında öğrencilerin gereksinimlerini karşılamaktır. ADÖM bu doğrultuda akademik kadrosunu üniversitelerin hazırlık bölümlerinde uzun yıllar çalışmış İngilizce sınavlarını hazırlamada tecrübeli öğretim görevlilerinden oluşturdu.

ADÖM’DE EĞİTİM

-ADÖM öğrencileri COPE (Certificate Of Proficiency In English- Bilkent Üniversitesi), PROFICIENCY, ÜNİVERSITE HAZIRLIK ATLAMA, HAZIRLIK DESTEK, FCE, TOEFL, IELTS, YDS, KPDS VE ÜDS programlarına tecrübeli öğretim görevlileri ile hazırlar

- ADÖM’de bütün kitaplar ve materyaller öğrenciye kurum tarafından ücretsiz olarak verilir.

- ADÖM’de her öğrenci ücretsiz seviye tespit sınavına alınır ve uygun programa yerleştirilir

- ADÖM’de öğrencilerin dersleri tam kavramaları için öğretim görevlileri her öğrencinin performansını yonetimle paylaşır ve gerekli tedbirleri alır.

- ADÖM’de öğrencilerin performanslarının güçlü olmadığı, writing, reading, listening, speaking, use of English, gibi alanlarda telafi dersleri yapılır yada öğrenciler birebir çalıştırılır.

- ADÖM’de her Cumartesi günleri öğrencilerin asıl gireceği sınavlara parelel sınavlar yapılır. Bu sınavlarda öğrencilerin daha az başarılı olduğu alanlar tespit edilir ve bu alanları güçlendirmek için öğrenci ek ders programına çağrılır.

- ADÖM’de hafta içi ekstra sınav almak isteyen öğrencilere bu olanak verilir.

- ADÖM’de ders programlarımız öğrencilerin okul çıkış saatlerine göre ayarlanmaktadır.

REHBERLİK HIZMETLERİ

- ADÖM’de çalışma programı ve zamanı etkili kullanma gibi alanlarda öğrencilere destek ve rehberlik hizmetleri verilmektedir.

MEKAN OLARAK ADÖM

- Dil öğretimini daha etkili kılmak için sınıflar 12 kişilik olarak dizayn edilmiş ve klimalıdır.

- Ders aralarında dinlenmek yada bireysel çalışma yapmak için öğrencilere kantine bitişik bahçe niteliğinde bir teras tahsis edilmiştir.

ULAŞIM

- Ankara’nın en merkezi yeri olan Meşrutiyet Caddesi 23/2 adresinde faaliyet yürütmektedir. Okulumuz İş Bankası ve Başbakanlık ek binasının karşısındadır. Eğer aracınızla okulumuza ulaşmak isterseniz park sorunu yaşamazsınız, zira kurumumuz son derece güvenli olan 1000 araç kapasiteli Kocatepe kapalı otoparkına çok yakındır. ADÖM, aracınızı park ettikten sonra Hatay Sokak'tan indiğinizde yaya olarak sadece 3 dakikalık bir mesafededir.

İletişim

Yetkili Çeto ÖZEL
GSM
Telefon 0312 425 00 38 - 425 71 17
Faks 0312 425 00 38
Email info@akademikdil.com
Resmi Web Sitesi www.akademikdil.com
Adres Meşrutiyet Caddesi No:23/2 Kızılay


Meşrutiyet Caddesi No:23/2 Kızılay / Ankara
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri