Tufanoğlu

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

2008 yılında kurulan TBS Boru, yeni kurulmasına rağmen 18 yıllık bir bilgi birikimi bulunan deneyimli bir kadronun yönetiminde faaliyetlerine, yeni ünvanı Tufanoglu Boru ile devam etmektedir.

Tufanoğlu Boru, uzun yılların verdiği deneyim ile kazanılan güven sonucu dünyanın belli başlı çelik üreticileri ile kurulan iş birliği neticesinde büyük ölçekli sanayicilerimizin girdi ihtiyaçlarının yurtdışından karşılanmasında uygun çözümler sunmaktadır.


Zengin ebat aralığında, müşterilerimize sunduğumuz ürünler;
• Sıcak Haddelenmiş Borular • Hassas Borular
• Kazan ve Eşanjör Boruları • Beton Pompa Boruları
• Petrol ve Doğalgaz Boruları • Teleskopik Silindir Boruları
• Hidrolik Hat Boruları • Otomotiv Sanayi Boruları

MİSYONUMUZ

Amacımız bu sektöre, kaliteyi sunmak ve hakkımızda, siz müşterilerimize, ticari olarak daima iyi bir iz bırakabilmektir.
Tufanoğlu Boru gerek teknik destek gerekse satış sonrası hizmetlerini ‘müşteri memnuniyeti’ ilkesinden ödün vermeden sürdürmektedir.

KALİTEMİZ

Tufanoğlu Boru olarak amacımız reel sektörün, inşaat ve taahhüt sektöünün, hammadde ve yardımcı madde ihtiyaçlarının yurtdışı kaynaklardan karşılanması sırasında sunulan finansman, tedarik, depolama, taşıma hizmetleri ile kaynak, emek, zaman ve para tasarrufu sağlamaktır.
Kalite anlayışımızı oluşturan genel ve öncelikli kriterler;

Müşteri memnuniyeti Sonuca odaklılık
Hızlı tedarik Teknolojik çözümler

Tufanoğlu Boru giderek yoğunlaşan küresel rekabet ortamında müşterilerinin olağan beklentilerini karşılayarak, başarılarına katkıda bulunma, katma değeri yüksek ürün çeşitliliğini artırma ve bu ürünlerin üretimini en hızlı ve en etkin şekilde sağlama misyonuyla hareket eder.

HİZMETLERİMİZ;

Tufanoğlu Demir Çelik San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Uluslararası çelik standartlarına uygun, bağımsız gözetim firmalarınca belgelendirilmiş, istenilen ebat ve kalitedeki demir çelik mamulleri, yurtdışından en uygun şartlarda temin edilerek minimum fire ve işgücü ile optimum kapasitede üretim yapılması sağlanmaktadır.

ÜRÜNLER ;

ÇELİK ÇEKME BORULAR
DİKİŞLİ BORULAR
EŞKENAR ÇELİK KÖŞEBENTLER
HPE PROFİLLERİ (Geniş Kenarlar)
I PROFİLLERİ (Dar) IP
IPE PROFİLLERİ (Ekonomik)
FİTTİNGS
SOĞUK ÇEKİLMİŞ ÇELİKLER
ALAŞIMLI ÇELİKLER
KARBON ÇELİKLER
U PROFİLLERİ (Yuvarlak Köşeli)
YUVARLAK YÜZEYLİ ÇELİK ÇUBUKLAR

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 493 41 42
Faks 0216 493 89 82
Email info@tufanoglu.com.tr
Resmi Web Sitesi www.tufanoglu.com.tr
Adres İstasyon Caddesi Egemen Sokak No:38 Güzelyalı-Pendik
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri