Yalçınlar Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • SİVAS

Hakkımızda

Günümüzün kaçınılmaz malzemesi olan metal ve metal ürünleri hayatımızın her anında karşımıza çıkmaktadır.


Firmamız; Sivas Yalçınlar Metal Ürünleri, 15 yılık birikimi ve tecrübesi ile metal ve metal ürünlerini sanatsal biçimde işleyerek hayatımızın her noktasında kullanıma sunmaktadır.


Firmamız, yaptığı çalışmalarla bu güne kadar Avrupa Ülkelerinde takdir toplamış ve aranılan isimlerden olmuştur.


Firmamız, metal, metal ürünleri ile ilgili olarak; Otomasyon sistemleri, Makine bölme- kaplama ve aksesuarları, çelik konsorsiyum, iç ve dış dekorasyonlar için ferforje, hayvan taşımacılığıyla ilgili römork çeşitleri, tır ve kamyonlar için yükleme rampaları, malzeme taşıma römorkları, ağıl bölmeleri, prefabrik ağıl, at ağıl bölmeleri, balkon demirleri ve korkuluklar, demir doğrama... vb. bir çok metal ürünleri ürütmekteyiz.


2004 yılında Sivas Organize Sanayi Bölgesinde Teşvik Kapsamında 1000m2 kapalı alan olmak üzere toplam 6600 m2 üzerinde yeni fabrikamızın temellerini attık. 2005 yılında üretime geçen firmamız ülkemizde ve yurtdışında hizmet sunmaya başlamıştır.
Bütün bu düşünce ve uğraşlarla yeşerip büyüyen emek ağacı, bugün meyveye döndü ve ülke ekonomimize katkılarda bulunup, insanlarımız içinse önemli bir istihdam kaynağı sağlamıştır.


Amacımız; günlük yaşantımızda kullanmış olduğumuz metal ve metal ürünlerini hayatınıza renk katacak şekilde kullanışlı, daha güzel ve güvenilir bir biçimde kullanımınıza sunarak hizmet etmektir.

HİZMETLERİMİZ;

At Ahırları



Çapraz ön panel



Düz ön panel



2 kapılı ön panel



Yarım Ön Panel



Yan panel



Yan panel tüm kereste



Dışarı ahırı



2,4 yükseklik

İletişim

Yetkili Abdullah YALÇIN
GSM 0507 313 18 77
Telefon 0346 218 12 40
Faks
Email info@atmerkezi.com
Resmi Web Sitesi www.atmerkezi.com
Adres 1.OSB 2.Kısım 7 sok. N:7
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri