Ar-Ge Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz; 1990 yılında 40 m² alanda kurulmuş olup, kurulduğu tarihten itibaren yedek parça ve çelik konstrüksiyon imalatı yaparak bir çok firmanın tedarikçisi konumunda hizmet sunmuştur. 1994 yılından itibaren yedek parça üretiminde kazandığımız tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak, 2004 yılında 650 m² kapalı alanda makine üretimine başlamıştır. Bu kapsamda projesi olanın proje üzerinden, numunesi olanın numune üzerinden projelendirerek makine imalatı ve yedek parça imalatı yapmaktadır. Şirketimiz; özellikle seramik sektöründe ihtiyaçlara cevap veren makinaların ve yedek parçaların imalatına yönelmiştir.

Daha sonra talep üzerine projesi firmamıza ait olan makinaların imalatına devam ederek bir çok makine imalatını gerçekleştirmiştir. İmalatı firmamıza ait olan bu makinalar şu anda seramik sektöründe güvenle kullanılmaktadır.

VİZYONUMUZ

Hızla gelişmekte olan teknoloji ile beraber bizimde kendimize aynı paralelde geliştirerek makine imalatında özellikle seramik sektöründe çok iyi konumlara gelerek dünya çapında kalite ve geri hizmetimizle beraber en üst noktada kendimizi görmek ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya adamaktır.

Düşüncemiz artık seramik sektörünün basınçlı kalıp ve döküm makinalarının dışarıda uçuk fiyatlar ile ithal değil de en gelişmiş teknoloji ile ve çok daha uygun maliyetler ile bizde temin edilebilmesidir.

Bunun paralelinde yerli ürün, istihdam, ekonomiye katkı ve boşa giden maliyetlerin ülkede kalıp, bütçemize katkı sağlamasıdır.


MİSYONUMUZ

Makine imalatı organizasyonunda en gelişmiş fikirlerle ve geniş teknoloji ortamını da birleştirerek en hızlı hizmet veren örnek firma olmak ve özellikle seramik sektöründe ve daha bir çok alanda ihtiyaçlara cevap verebilmektir.

Misyonumuz; sırasıyla basınçlı kalıp ve döküm tezgahları, file kesme, yapıştırma ve kurutma, beam tezgahları, şenks tezgahları, taşıma bantları, Sırlama ekipmanları ve daha nice verimli ürünleri temin etmektir. Aynı zamanda, Çalışmalarımızı en üst düzey kalifiye elemanlar ve projeler ile hayata geçirerek kendimizi sektörün üst sayfalarına taşıyabilen kaliteli bir kuruluş olmaktır.


ARGE MAKİNA GEÇEN SENE OLDUĞU GİBİ BU SENEDE
22. UNİCERA BANYO VE MUTFAK FUARINDA YERİNİ ALDI



İletişim

Yetkili ARSLAN ALUÇ – YETER ALUÇ
GSM
Telefon 0 216 387 22 30-31
Faks 0 216 387 21 01
Email info@argemakina.com
Resmi Web Sitesi http://www.argemakina.com/iletisim.asp
Adres Merkez Mah. Kamber Kaynağı Sok. No:54 Balçık Köyü Gebze - Kocaeli / Türkiye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri