Kar-El Demir Tel San. Ve Tic. Ltd. Şti.

  • Demir Çelik
  • İZMİR

Hakkımızda

KAR-EL DEMİR TEL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2001 yılında Denizli'de KARALP ve BAKIREL aileleri tarafından kurulmuştur.İlk üretimine Aliağa İzmir Nemrut Körfezi bölgesinde 1.000 m2 'lik tesisinde tavlı tel ve çubuk üreterek 250 ton/ay kapasite ile başlamıştır.Üretim ve satış politikasını ihracata yönelik belirleyen ve hedefleyen firmamız, üretiminin ilk gününden bu güne kadar istikrarlı bir ihracat gerçekleştirerek KALİTESİNİ İSPATLAMIŞTIR.

Bugün mevcut tesisini 7.500 m2 kapalı, 20.000 m2 açık alanda hızla büyüterek ürün çeşitliliğini de her geçen gün genişleterek toplam üretimini 250 ton/ay'dan, 3600 ton/ay'a yükseltmiştir.KAR-EL'in kurumsal stratejisi;teknolojiye yatırım hedeflediğinden bu doğrultuda ithal ettiği bir çok makina ve teçhizatla tel çekme hızını 2-3 m/sn'lerden 11-12 m/sn'lere taşımıştır.

Prensipli çalışma, kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyetine gösterdiği azami özenle kısa sürede hızlı bir çıkış trendi yakalayan firmamız, müşterilerinden gelen talepleri her zaman dikkate alarak müşteri isteklerine anında cevap verebilmektedir.

Kuruluş yıllarında dünya çapında üretim yapan firmaları örnek alan firmamız, bugünlere geldiğimizde onlarla yarışır hale gelmiştir.KAR-EL, Türkiye'yi aşarak ihracat yaptığı 40 ülkede bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemekte ve sektöründe Türkiye'nin en istikrarlı ve kaliteli üreticisi olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

Ayrıca, yaptığı yatırımlarla 2005 yılında dereceye girerek Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başarı Belgesi alan firmamız, bu yatırımlarla kalitesini artırarak müşteri memnuniyetine odaklanmıştır.

Yaklaşık 10 yıla varan ihracat tecrübemizle Orta Doğu, Arap Yarımadası, Asya, Avrupa, İngiltere ve Amerika Kıtasında 40 ülkeye ihracat yapmaktayız.

KALİTE KONTROL

Firmamızın temel prensiplerinden olan ölçü, ölçüm ve kalite kontrol prosedürlerinin eksiksiz uygulanması amacıyla 2005 yılında fabrika bünyesinde mekanik ve kimyasal labratuvarları kurulmuş olup azami müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

2008 yılında ise, Bureau Veritas'tan ISO 9001 belgesi alan firmamız hedeflediği kaliteye ulaşmış ve bunu da belgelendirmiştir.

Yurtdışındaki pazarını artırmak amacıyla her yıl en az 6-7 fuara katılan firmamız dünya pazarındaki yerini sağlamlaştırmıştır.24 saat kesintisiz çalışmayı sürdüren ekibimiz ile siz değerli müşterilerimizin güvenine layık olmak ve daha iyiye beraber imza atmak temennisini taşımaktayız.

ÜRÜNLERİMİZ;

* DALDIRMA GALVANİZ TEL

* TAVLI TEL

* ÇELİK HASIR

* BAKIR KAPLI TEL

* DOĞRULTULMUŞ ÇUBUK - ÇİVİ

* GAZALTI KAYNAK TELİ

* YAĞLI BALYA TELİ

* SICAK & SOĞUK ÇEKİM PROFİL

* PLASTİK KAPLI TEL

* ELEKTRO GALVANİZ KAPLI TEL

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 625 19 40
Faks 0232 625 19 42
Email info@kareltel.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kareltel.com.tr
Adres Dış Ticaret Merkezi & İzmir Kar-el Fabrika
Adres : Yeni Foça Yolu Üzeri 19. Cadde No:3 Bozköy Aliağa-İZMİR

İç Ticaret Merkezi & Denizli Merkez
Adres : Gümüşler Akçeşme Mh. Menderes Blv.NO:77, Denizli

Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri