Teknoform Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamız, kuruluşundan itibaren otomotiv endüstrisi için orijinal parça üretmeye başlamıştır. Sac metal işleme, kalıp ve fikstür imalatında uzmanlaşmıştır.

2007’de faaliyet alanına enerji, çimento ve madencilik endüstrileri için özel ekipman, parça ve çelik konstrüksiyon üretimi eklenmiştir. Yeni sektörlerle birlikte işlenilen malzeme çeşitliliği ve kalınlığı artmış, boyutlar büyümüş ve bunlara paralel olarak sac metal işleme uzmanlığında kapsam genişlemiş ve kaynak prosesinde uzmanlaşma sağlanmıştır.

Deneyimli, çok yönlü ve dinamik yapısıyla Teknoform, seri üretimin yanında proje bazlı üretim yapma yetenek ve esnekliğine sahiptir.

Üretim Yetenekleri

Teknoform, üretimini İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 5.000m² alan üzerine kurulu(2.500m² kapalı alan) fabrikasında sürdürmektedir.

Çeşitli sac metal plakaların(karbonlu çelik, paslanmaz çelik, aşınma mukavemetli çelik),profillerin, boruların kesilmesi, bükülmesi, kıvrılması, şekillendirilmesi, kaynatılması, montajı ve yüzey koruması konusunda bilgi ve deneyime sahip olan firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda yarı mamul ve nihai mamuller üretmektedir.

Teknoform, üretim faaliyetlerinde:

* Müşteri isteklerinin yanı sıra uluslararası standartlar ve direktiflere,
* Ulusal mevzuat ve yönetmeliklere,
* İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı ile ilgili yönetmeliklere,
* Çevre sağlığını ve doğal kaynakları korumaya yönelik sorumluklara

uymaya özen göstermektedir.

Kalite

Kalite Yönetim Sistemi’ni uzun süredir uygulayan ve sürekli gelişen firmamız,26.11.2008’de uluslararası belgelendirme kuruluşu Niszert tarafından gerçekleştirilen denetimde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştır.

Üretim proseslerimiz içinde özel bir öneme sahip olan kaynak uygulamaları, Bureau Veritas tarafından yetkinlikleri onaylanmış eğitimli kaynakçılar tarafından, WPS(Kaynak Yöntem Spesifikasyonu) şartlarına uygun, istenen tahribatlı veya tahribatsız muayene özelliklerini karşılayacak şekilde yapılmaktadır.

İletişim

Yetkili Emre ÖZGÜR
GSM
Telefon 0232 328 30 05
Faks 0232 328 30 07
Email info@teknoform.com.tr
Resmi Web Sitesi www.teknoform.com.tr
Adres 10006 Sokak No:30 A.O.S.B. (35620) Çiğli
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri