Kayacı Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz bünyesinde paslanmaz çelik malzeme ticareti, analiz hizmetleri, hurda ticareti ve vinç ve nakliye işletmeciliği faaliyetlerini sürdürmektedir. Paslanmaz çelik malzemelerin ithalatını kayacı metal olarak gerçekleştirip, İstanbul’un tuzla ilçesinde gemi, yat, deri, gıda ve kimya endüstrisine perakende ve toptan satışını gerçekleştirmektedir.

Hurda ticareti ile gemi yan sanayi, tersaneler ve fabrikalardan çıkan üretim atıkları ve gerçek değerini yitirmiş materyallerin alımını ve satımını icra etmektedir. Bir nevi geri dönüşüm sektörünün içinde yer almaktadır.Bu hurdalar kalitesine göre ayrıştırılıp Türk Demir çelik ve Döküm endüstrisinin kullanımına sunulur. Ayrıca bu firelerin ihracatı da gerçekleştirilir.

Analiz hizmetlerinde XRF spektrometre aracılığıyla yaklaşık 23 elementin ölçülmesi sağlanır. Bu ölçüm malzemenin şeklini bozmadan ve tahrif etmeden gerçekleştirilir. Hammadde giriş ve çıkışlarında, üretilmiş mamullerin kontrolünde ve ulaşılması güç alanlarda, malzemenin alaşım analizi gerçekleştirilir.
Vinç ve nakliye hizmetlerinde ise 20 tonluk vinç kapasitesiyle kaldırma, indirme ve bindirme hizmetleri sağlanmaktadır. Diğer araç parkurumuzla şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık hizmeti sunmaktayız

VİZYONUMUZ
Kayacı metal’in vizyonu; kaliteli ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hareket etmek, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkartmak ve paslanmaz çelik endüstrisinde adından yenilikçiliği ve kalitesiyle söz ettirmektir.

MİSYONUMUZ
Kalıcı başarının ancak yüksek kaliteli ürün, hızlı servis, tecrübeli ve dinamik bir ekiple sağalanabileceği prensibiyle ana hedefimiz her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetidir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

* MÜŞTERİLERİMİZİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA ORTAYA ÇIKAN TÜM İHTİYAÇLARA YERİNDE, ZAMANINDA VE PROFESYONELCE CEVAP VEREBİLMEK.

* ÇALIŞAN VE TEDARİKÇİLERİMİZİN KATILIMI İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAK.

* ÇALIŞAN, TEDARİKÇİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLARKEN SÜREKLİ İYİLEŞTİRME TAAHÜDÜNÜ YERİNE GETİRMEK.

* TÜM BU İŞLEMLER AŞAMASINDA YAŞADIĞIMIZ ÇEVREYE SAYGILI OLMAK


İletişim

Yetkili Adem KAYACI
GSM
Telefon 0216 447 07 91 - 0216 446 34 29
Faks 0216 446 11 43
Email info@kayacimetal.com
Resmi Web Sitesi www.kayacimetal.com
Adres MERKEZ Adres :
EVLİYA ÇELEBİ MAH. İSTASYON CAD. YASEMİN SOKAK NO:29 TUZLA - İSTANBUL

ŞUBE Adres :
EVLİYA ÇELEBİ MAH. RAUF ORBAY CAD. YUNUS EMRE SOKAK NO: 19 TUZLA - İSTANBUL

DEPO Adres :
AYDINLI MAH. PATLAYICILAR YOLU S.S. TUZLA KÜÇÜK ESNAFLAR HURDACILAR SAN. SİTESİ NO:23 AYDINLI - TUZLA - İSTANBUL

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri