Kartal Meiser

  • Demir Çelik
  • ANKARA

Hakkımızda

Kartal Meiser Izgara Üretim Ltd. Şti., Kartal Metal Galvaniz Ltd Şti.'nin Türk Metal ve Galvaniz sektörlerindeki tecrübeleri ile Avrupa’nın parmaklık ızgara konusundaki bir numaralı markası MEISER firmasının 50 yılı aşkın deneyiminin birleşmesi sonucu Aralık 2007'de Ankara'daki modern tesislerinde üretime başlamıştır.

Çelik, paslanmaz çelik ve alüminyum ızgaralar, yürüyüş ve araç geçiş platformlarında, endüstriyel platform ve basamaklarda, ağır yük taşıyan raf sistemlerinde ve mimari projelerde dış cephe koruması olarak veya diğer estetik amaçlarla kullanılmaktadır.

Meiser parmaklık ızgaraları Almanya’daki tesislerimizde yüksek otomasyon sistemine sahip üretim hatlarında üretilmektedir. Meiser kaynaklı pres ızgaraları, bilgisayar kontrollü üretim hatlarında dolgu çubuklarının taşıyıcı çubuklara 1000 kN’luk bir basınçla preslenmesi ve eşzamanlı olarak 2500 KVA ile kaynaklanması sayesinde standart ve düzgün gözenek aralıkları ile yüksek statik güvencesini garanti edebilmektedir. Müşterilerimize sunduğumuz kaynaklı pres ızgaralar, Almanya’da imal edilen plakalardan ihtiyaca uygun olarak projelendirilerek üretilmekte ve galvanizlenmektedir.

Üretilen çelik ızgaralar DIN 24537 kalite standartlarına sahip olup aynı zamanda DIN EN ISO 1461 kalite standartlarına uygun olarak kendi tesislerimizde sıcak daldırma galvaniz yöntemi ile kaplanmakta ve müşterilerimize teslim edilmektedir.

Çelik, paslanmaz çelik veya alüminyumdan üretilen pres ızgaralar ile ağır yük ızgaraları ve genleştirilmiş metal bazlı ürünler de şirketimizin ürün portföyünde yeralmaktadır.

Kartal Meiser, yüksek üretim ve servis kalitesini kendisine ilke edinmiştir. Güçlü teknik ekibi ile müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına yönelik onlara teknik destek sunmakta ve böylelikle projelerin kusursuz yürütülmesini sağlamaktadır. Kartal Meiser bu hususta en büyük enerjisini Meiser firmasının parmaklık ızgara, Kartal Metal Galvaniz şirketinin ise galvanizleme üzerindeki bilgi birikimlerinin yarattığı sinerjiden almaktadır.

Ürünler

Pres Izgara
Örgü / Malzeme
Ultra Izgaralar
Ağır Yük Izgaraları
Jaluzi Izgaraları
VP Jaluzi Izgaraları
Dolu Izgaralar
Kaynak Pres Izgaraları
Anti Kaygan Izgaralar
Basamaklar
Raf Izgaralar
Özel Formalar
Çit Izgaralar
Güvenlik Elemanları
Malzeme ve Yüzey

ÜRETİM

Müşterilerimizin talepleri kadar üretim kapasitesine sahibiz. Uygun kalite, miktar, uygun fiyat, zamanında teslim, esneklik konularında mükemmelleşen ve müşterilerimizden gelen spesifik problemleri çözebilecek yapıda bir üretim mühendisliği kapasitemiz vardır.

Üretim Yeri - Limbach

Saarland‘daki ana fabrikamız Temmuz 1999 tarihinde dikkate değer şekilde büyütüldü. Limbach’daki şirketimiz 30.000 m2 kapalı fabrika binaları alanına ve daha sonra büyümeye müsait 140.000 m2 açık alana sahiptir.

Pres ızgaraları sekiz üretim hattında, kaynak pres ızgaraları ise 3 üretim hattında son teknolojik makinalar kullanılarak üretilmektedir. Bu işletmemizde ayrıca, yüksek standartları ve esnekliği sağlayan, kendi sıcak daldırma galvaniz istayonumuz, şerit dilme istasyonumuz ve rulo sac soğuk çekme istasyonumuz bulunmaktadır.

Üretim Yeri - Oelsnitz



Temmuz 1994 tarihinde Oelsnitz (Saksonya)’deki yeni işletmemiz bitirildi ve kısa süre sonra kendimizi giderek büyürken bulduk. Firma arazisi yaklaşık 120.000 m2’yi kapsamakta ve bunun içersinde toplam 25.000 m2 üretim ve depo hangarları yer almaktadır. Sekiz imalat hattı üzerinde parmaklık ızgaralarının üretimi yapılmaktadır Ayrıca çelik merdiven yapıları ve konstrüksiyon iş istasyonları bulunmaktadır. Yüksek standartları ve esnekliği sağlamak amacıyla, kendi sıcak daldırma galvaniz istayonumuz, şerit dilme istasyonumuz ve yüzey işleme istasyonumuz bulunmaktadır.


Üretim Yeri –Ankara



Kartal Meiser firması olarak Aralık 2007 tarihinde Kazan’daki modern tesislerinde üretime başlamıştır. Galvanizli çelikten pres kaynak ızgarası ve korkuluk üretimi yapmaktayız. Paslanmaz çelik, alüminyum ve genleştirilmiş sac ürünlerinden pres ızgarası, ağır yük ızgaraları gibi diğer ızgara çeşitlerinin de projelendirmesini ve satışını üstlenmekteyiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 815 43 22
Faks 0312 815 52 23
Email info@kartalmeiser.com
Resmi Web Sitesi www.kartalmeiser.com
Adres İstanbul Yolu 30. Km. 06980 Sarayköy - Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri