Kartallar Damper Dorse

  • Makine
  • KAYSERİ

Hakkımızda

1985 Yılında Kayseri Yeni Sanayi Sitesinde kurulan KARTALLAR DORSE & DAMPER ürün gamı ve makine parkını genişleterek,2003 yılında itibaren Kayseri Organize Sanayi Bölgesindeki 12.500 m2 alan sahip fabrikasında üretimini gerçekleştirmektedir.Dorse Damper,Küvet Tipi Dorse Damper,Kuru Yük Dorse,Tentenli Treyler çeşitleriyle hizmet veren firmamız,Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla ürünlerimiz geliştirerek taşıma sektörünün ihtiyaçlarına göre üretim yapmaktadır.
Satış sonrası müşteri memnuniyetini devan ettirmek için Kayseri Yeni Sanayi Sitesinde ki 800 m2'lik bakım servisini hizmete sunmuştur.
Firmamız 2007 yılında yapmış olduğunu yatırımlar ile Lowbed,Konteynır ve Konteynır Taşıyıcı üretim bantlarını devreye almıştır.Son Teknoloji CNC makine parkı ile sac işleme merkezi ise 2008 yılında hizmete vermeye başlamıştır.
KARTALLAR DORSE & DAMPER,yönetim ve calışanlarının sahip olduğunu müşteri odaklı misyonu ve ürün kalitesinde edinilen yeni kazanımları en kısa sürede ürünün gerçek sahibi tüketiciye yansıtma ilkesi ile çalışmalarına devam etmektedir.
Firmamız,üretim sürecinin her aşamasında kaliletli malzeme kullanmayı ve kalileti işçiliği taahhüt eder.Bu taahhüdü ise sahip olduğunu ISO 9001-2000,TSE,CE ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgeleri ile kanıtlamıştır.
Tüm ürünlerinde araç ile mükemmel uyum yüksek performans,estetik tasarım,kaliteli sağlamlık,etkin servis ve yedek parça garantisini bünyesinde bir standart haline getiren firmamız esnek imalat sistemi ile özel ve firma araçlarınıza yönelik sorunsuz ürün çözümleri sunmaktadır.

Vizyonumuz:Yeniliklerin ve teknolojik gelişmeleri takipçisi olarak ürün kalitemizi sürekli iyileştirmek,ihracata yönelik çalışmalarımızla ülkemizin döviz girdisini arttırmak ve yeni yatırımlara paralel istihdam alanları oluşturmaktır.

Misyonumuz:Ür-ge ve Ar-Ge çalışmalarımız ile müşterilerimizin farklı talep ve kullanım amacına uygun,dünya startdartlarında,esnetik,ergonomik,insan ve çevre dostu ürünler üretmektir.

ÜRÜNLERİMİZ;

Dorse Grubu

* Dorse Damper
* Küvet Tipi Dorse Damper
* Kuru Yük Dorse
* Tentenli Treyler

Damper Grubu

* Kaya Tipi Damper
* Küvet Tipi Damper
* Hafriyat Tipi Damper

Kasa Damper

* Kasa Damper

Özel İmalat

* Konteyner&Konteyner Taşıyıcı
* Lowbed / Frigo
* Küçük Araç Serisi

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 321 28 29 - 0352 321 28 30
Faks 0352 321 28 31
Email info@kartallardamper.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kartallardamper.com.tr
Adres FABRİKA : Organize Sanayi Bölgesi 13.cadde no:12 Melikgazi-Kayseri

SERVİS : Yeni Sanayi Şeker Kısmı 23.sokak no:31 Kocasinan-Kayseri

Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri