Erzurum Demir Çelik

  • Demir Çelik
  • ERZURUM

Hakkımızda

ERZURUM DEMİR ÇELİK A.Ş. alanında bilgili, tecrübeli ve değişen teknolojiyle kendini yenileyen ekibiyle sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. ERZURUM DEMİR ÇELİK A.Ş. bugüne kadar ki çalışmalarıyla mühendisliğin genel felsefesi olan 3 E kuralını (emniyet, ekonomi, estetik) en optimum şekilde kullanarak inşaatın en temel ihtiyaçı olan inşaat demiri, çimento, alçı, kireç, çatı sacı, çatı şiltesi, strafor ve tuğla pazarlaması ile kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Şirketimiz, uzman ve güler yüzlü kadrosuyla; siparişlerin en kısa sürede ve istenilen şekilde yerine getirilmesini sağlamak ve satış sonrası muhasebe finansman ve destek hizmetleriyle müşteri memnuniyetini arttırmayı kendilerine ilke edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Firmamız Doğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'de kaliteli, dinamik ve deneyimli kadrosu ile kaliteden ödün vermeden İnşaat malzemeleri sektörleründeki yerini daima ileriye taşımayı ve güvenilir bir marka olmayı hedeflemektedir.

Yaklaşımımız

Kaynaklarımızı etkin kullanmak ve paydaşlarımızın istek ve beklentilerini en iyi şekilde algılayarak; zamanında, sürekli ve istenilen kalitede karşılamak temel yaklaşımımızdır.

MİSYONUMUZ

İnşaat sektöründe faaliyet alanımız olan konut ve endüstriyel kuruluşlarının İnşaat taahhüt ve çelik konstrüksiyon işlerinde ;

• Güven simgesi olan ERZURUM DEMİR ÇELİK A.Ş. kimliğini her zaman zirvede tutmak
• Müşteri memnuniyetini önde tutmak
• Pazar payını sürekli arttırmaktır.
• Sektörün ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürün ve hizmet sunmak,
• Sahip olunan kaynakları etkin biçimde kullanmak,

Faaliyet Alanları

Erzurum Demir Çelik A.S. 'nin faaliyet alanları İnşaatın her alanındaki temel malzemelerdir. Erzurum'da kurulu depomuzdan 7 gün 24 saat her ebatta ( Nervürlü 8-32 mm ) inşaat demiri, çelik hasır ve inşaat malzeme satış ve yüklemesini yapmaktayız.

Ayrıca şubemizden; çimento, alçı, kireç, çatı sacı, çatı şiltesi, strapor, tuğla temel satış yaptığımız malzemelerdir.

ÜRÜNLERİMİZ;

* İNŞAAT DEMİRİ

* ÇİMENTO

* ALÇI

* KİREÇ

* ÇATI SACI

* ÇATI ŞİLESİ

* STRAFOR

* TUĞLA

İletişim

Yetkili Macid DEMİRCAN
GSM
Telefon 0442 243 22 22
Faks 0442 243 24 24
Email info@erzurumdemircelik.com
Resmi Web Sitesi www.erzurumdemircelik.com
Adres İstasyon Mahallesi Demir Tevzi Yanı Eski Sebze Hali Karşısı No:19 Merkez
Şehir ERZURUM

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri