Ateş Çelik

  • Demir Çelik
  • İZMİR

Hakkımızda

Say Reklamcılık bünyesinde 1989 yılından 2006 yılı sonuna kadar Açıkhava Reklamcılığı ürünlerinin, çelik taşıyıcı bölümlerini üreterek ciddi bir hacme ulaşan çelik departmanı, 2007 yılı başı itibariyle Ateşçelik ismi ile kendi kurumsal kimliğine kavuşmuş ve ticari hayatına bu isim altında devam etmeye başlamıştır.

Ateşçelik, büyüyen ve gelişen yapısı ile bugün enerji santralleri için yerli ve yabancı firmalara hizmet vermekte, özel tasarım ve montaj gerektiren projelerde büyük taahhütlere imza atmaktadır.

Bünyesine kattığı tecrübeli teknik kadrolar, doğduğu firmadan aldığı kültür ve değerleri sayesinde Ateşçelik, kendi sektöründe saygın bir konumu ve ticari başarıyı kendine amaç edinmiş bir firmadır.

Enerji santralleri için; ağır çelik yapılar, gaz ve hava kanalları, hava ısıtıcıları, bunkerler, silolar, siklonlar ve basınçlı ekipmanlar, petrol sektörü için depolama tesisleri yapılmaktadır.
Uluslararası standartlarda üretilmiş olan ürünlerimiz Almanya, Slovakya, Amerika, Azerbay- can, Romanya gibi dünyanın değişik bölgelerine gönderilmektedir.

FABRİKA

Ateşçelik, gelişmiş makine parkuru ve profesyonel ekibi ile çelik konstrüksiyon ve endustriyel ekipmanlar imalatları hizmetlerini müşteri odaklı gerçekleştirmek üzere Kemalpaşa Organize Sanayi bölgesindeki 2 yerel fabrika ve İstanbul 'daki satış ofisi ile hizmet vermektedir.

Ateşçelik, modern üretim modellerini benimsemiş ve müşterisinin her türlü ihtiyacını karşılamak üzerine oluşturduğu üretim anlayışı ile kurulduğu günden beri sürekli yatırım halinde olmuş, vasıflı çelik tüketicisinin artan ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına yatırım projelerini devam ettirmiştir.

Merkez / Fabrika : 10.000 m2 kapalı alan olmak üzere 20.000 m2 alana sahiptir.
Ek üretim tesislerimiz : 8.000 m2 si kapalı alan olan toplam 15.000 m2 lik alana sahiptir. Fabrikamız Türkiye'nin iş hacmi ve ihracat açısından en büyük limanı olan İzmir limanına 22 km uzaklıktadır.

ATEŞÇELİK, sürekli kendini geliştirmeyi ve yenilemeyi gündeminde tutarak Toplam Kalite Yönetimi (TKY) esaslarını belirlemiş bir işletmedir.

İletişim

Yetkili Ercan GÜLDOĞAN
GSM
Telefon 0232 877 22 24
Faks 0232 877 23 59
Email info@atescelik.com
Resmi Web Sitesi www.atescelik.com
Adres O.S.B Ankara yolu 26.km Kemalpaşa
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri