Doğan Madencilik Kalsit

  • Maden Mermer Granit
  • İSTANBUL

Hakkımızda

DOĞAN MİKRONİZE MİNERAL

Dünyada Madencilik Sektörüne damgasını vuran Doğan Madencilik, İmalat sektörlerinin genel ihtiyacını karşılamak maksadı ile maden yönünden zengin rezervlere sahipi Ülkemizin İç Anadolu Bölgesi 'nde faliyette bulunmaktadır.

İmalat sektörünün genel ihtiyacını karşılamak yanında, en kaliteli hizmeti verebilmenin gururunu yaşamaktadır.


Kalite ve düzenli sevkiyatı ile şirketlerin güvenini sarsmayan Doğan Madencilik, dün oldupu gibi bugün de bu hizmetleriyle siz değerli imalat sektörürün güvenini kazanmaya devam edecektir.

Doğan Mikronize Mineral Katkı maddelerinde son teknolojik imkanları ile sizlere sunduğu üründe kaliteyi beraber sunmanın gururunu paylaşmaktadır.



1-Doğan Kalsit topçuk değerleriyle dik bir eğri sağlar.Buda imalatta yüksek kalitenin sağlanması için kullanılan malzemenin içerisinde kolay disperse olmasını sağlar.

2-Doğan kalsit dünya standartlarının üzerinde beyazlık içerisinden bu beyazlık derecesi mamül madde içerisine girdiğinde ürün Titan değerini düşürür.

3-Doğan Kalsit düşük aşındırıcılıktadır.Buda Mamül maddenin dispersiyonunu arttırmakta ve böylece maliyet avantajı sağlamaktadır.


HİZMETLERİMİZ;

CEVHER HAZIRLAMA

Kalsit maden ocaklarından 60 x 60 cm. büyüklüğünde kırılarak kırıcıya sevkedilir.

KALSİT KIRMA

Burada kalsit konkasörlerle önce Primerde sonrada Seconderde kırılarak çekiçli kırıcıya sevkedilir. Malzeme kırıcıda 50 - 0 ml. aralığında öğütülerek üretme silosuna gönderilir.

KALSİT ÖĞÜTME

Kalsit Öğütme aşamasında dünyada kullanılan değirmen tiplerinden hepsi kullanılmaktadır. Tesis bünyesinde Lapulco Döner valsli değirmen, Raymond Sarkaç Toplu Değirmen ve 2 adet bilyalı değirmen kullanılmaktadır. Sarkaç toplu ve döner valsli değirmenlerde
10-40 mikron arası seperasyon yapılabilecek ürünler öğütülmektedir. Bilyalı değirmenlerde ise 1-5 mikron arası seperasyon yapılacak ürünlerin öğütümü yapılmaktadır.

SEPERASYON
Bilyalı değirmen kompakt seperasyon sistemlerinde Turboplex seperatörler kullanılmaktadır. Bu seperatörler yüksek devirde istenen tane dağılımını sağlar. Döner valsli ve sarkaç toplu sistemlerde ise seperasyon değirmenin kendi bünyesindeki ağır devirli seperatörlerle yapılmaktadır. Ağır devir sayesinde kitle üretimi yapılan iri taneli malzeme ( 15-40 mikron) üretilmektedir.

LABORATUAR

Tesiste ürünle ilgili bütün testler yapılmaktadır. Tane dağılımı Sympatec Helos tane dağılım cihazı ile kuru elek testleri Alpine kuru elek cihazı ile yapılmaktadır.

AMBALAJ

Tesiste 3 değişik ambalajlama çeşidi mevcuttur. 25-30 kg'lık kraft torbalar, 30 kg'lik jüt torbalar, 500-1000- 2000 kg'lık Bigbag torbalar. Bunun haricinde silobas ile ürün sevkıyatı da mümkündür.

İletişim

Yetkili Yılmaz DOĞAN
GSM
Telefon 0212 655 84 55
Faks 0212 651 70 59
Email info@doganltd.com.tr
Resmi Web Sitesi www.doganltd.com.tr
Adres Güneşli mahallesi Kirazlı caddesi Tuna Sokak No:5 F Kat:2 Bağcılar
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri