Eroğlu Sac Ve Demir

  • Geri Dönüşüm
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1988 yılında İstanbul’ da kurulan Eroğlu Ticaret Dursun Eroğlu, 22 yıllık kaliteli ve güvenilir geçmişiyle kuruluşundan itibaren çevre ve insan için hizmet vermektedir. 2001 yılında ticaret hayatına Eroğlu Saç ve Demir Sanayi olarak devam eden Eroğlu , o yıllarda sektörünün önde gelen firmlarıyla hurda tedarik ve tasnif ilişkileri kurmuştur.

2006 yılında Aksaray’da şube açarak; iki ayrı noktada hizmet vermeye devam etmektedir.

Eroğlu Geridönüşüm, Tuzla ilçesinde 1000m2’lik alan üzerine inşa edilen Lisanslı Toplama ve Ayırma Tesisiyle Ambalaj Atıkları geri dönüşümüne katkı sağlamaktadır.

Atık akü ve tehlikeli madde taşımacılığı,hurda bakır,alüminyum tedarik ve tasnifi gibi diğer önemli faaliyetlerini; lisanslı araç filosu ve herbiri alanında gerekli tecrübeye vakıf kadrosuyla başarıyla yürütmektedir.

Yönetimden saha çalışanına kadar tüm organizasyon ağına entegreleştirdiği ISO 9001, ISO 14001 yönetim sistemleriyle insan ve çevre adına gereken hasaasiyeti göstermektedir.

Eroğlu Geridönüşüm hedefleri doğrultusunda atığın tüm alanlarında çalışmayı amaçlamış ve asla statik bir yapıyı benimsememiştir.

Hizmetlerimiz

* Ambalaj Atığı Geridönüşümü
* Hurda Metal Bakır Sarı Alüminyum
* İnşaat Alanı Çevirme Sacı
* Tehlikeli Madde Taşımacılığı

İletişim

Yetkili Mehmet EROĞLU
GSM
Telefon 0216 304 04 05 - 304 29 27
Faks 0216 304 00 88
Email info@eroglugeridonusum.com
Resmi Web Sitesi www.eroglugeridonusum.com
Adres Merkez Anadolu Mah. Kuzey Yanyol Cad. No:6 ORHANLI TUZLA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri