Dumanlar Metal

  • Geri Dönüşüm
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Duman Metal 1987’de Bayrampaşa Demirkapıda Veli DUMAN tarafından kuruldu.

Şuanki faaliyetini avcılar Tahtakale’de oğulları Hüseyin DUMAN ve İsmail DUMAN tarafından devam ettirilmektedir.

Geri dönüşümü ve geri kazanımı mümkün olan bu hurda ve madelerin tekrar sisteme verilmesi ile oluşabilecek hammadde ve çevre kirliliği azda olsa azaltılmış olur.

Böylece en büyük hammadde kaynağı olan çevre bu sayede daha az kullanolarak, gelecek nesillere ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak bir durumda bırakmış oluruz.

Şirketimiz bu bilinç doğrultusunda hareket ederek kendisini bu paralellikle geliştirerek temiç çevre sağlıklı insan sloganını ilke edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Kalitede öncü ve sağlıklı bir hizmet anlayışı içinde müşterilerimize en iyi hizmet sunmaktayız. İleriye dönük yaşanabilr bir çevre politikası izlemekteyiz. Kaliteli ve zamanında hizmet ile adı anılan bir firma olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak ve tedarikçilerimiz ile karşılıklı güvene dayalı olan uzun vadeli işbirlikleri kurmak.

FAALİYETLERİMİZ;

Şirketimiz genellikle faatliyetlerini matbaa hurdasını ve dökümhanelere ham madde çekirdek demin etmekte yoğunlaştırmıştır. Bu ürünler üzerindeki etkisini kurulduğundan bu yana teknoloji ile birlikte geliştimektedir. Şu anda ürünlerin alım- satımlarında ki uygun araçları bünyesinde barındırmaktadır.Faaliyetler sırasında her ürün yerinde itina ile kontrol edilip alınmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

* MATBAA KALIP HURDASI ALIM - SATIMI

* MATBAA HURDASI

* ÇEKİRDEK HURDASI (DKP)

* ALÜMİNYUM HURDASI

* BAKIR HURDASI

* KROM - NİKEL HURDASI

* DEMİR HURDASI

* SARI HURDASI

İletişim

Yetkili İsmail DUMAN
GSM 0533 548 12 91
Telefon 0212 687 31 62
Faks 0212 687 47 19
Email info@dumanmetal.net
Resmi Web Sitesi www.dumanmetal.net
Adres Tahtakale mah. Servis sok. N:15 AVCILAR
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri