Ergüven İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİR

Hakkımızda

ERGÜVEN İNŞAAT, profesyonel mühendislik kadrosu ve teknik ekibi ile uzay kafes sistemleri, çelik yapı, çatı ve cephe kaplama, komple sanayi tesisleri kurulumu ve proje danışmanlık hizmetleri sunar.

Şirketimiz 1997 yılı sonunda S.ÖMÜR ERGÜVEN (İnşaat Mühendisi) ve ULUĞ CAM (İnşaat Yüksek Mühendisi) tarafından kurulmuştur.

Bir mühendislik firması olarak faaliyet göstermekte olduğumuz alanlarda yatırımcıların istek ve ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretme gayreti içerisindeyiz.

Konusunda uzmanlaşmış tecrübeli mühendislerimizle projelendirme, imalat ve uygulama alanlarında titizlikle çalışmaktayız.

Alanlarında Ege Bölgesinde seçkin firmaların tercih ettiği konuma gelmiş bulunmaktadır.

ERGÜVEN İNŞAAT'ın başarısı yöneticisinden montaj yapan elemanına kadar tüm ekibin takım ruhu ile çalışmasından kaynaklanmaktadır.

Bu nedenle; projede ki detayları problemsiz çözme, kaliteli işçilik, hızlı ve güvenilir montaj yapma becerisi ile birlikte Müşteri Memnuniyeti ön plana çıkar.

Vizyonumuz;

Bilgi ve tecrübemizle her yeni projede bir adım daha ileriye gitmektir.


Misyonumuz;

Yapılan her projede proje sahibinin ödemiş olduğu bedelin "en doğru, en problemsiz, en kısa sürede ve en kaliteli şekilde" karşılığını almasını titzlikle sağlamaktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

› Uzay Kafes Sistem Çatılar
› Çelik Konstrüksiyon İşleri
› Çatı ve Cephe Kaplamaları
› Proje ve Danışmanlık
› Güçlendirme Projeleri

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon +90 232 469 91 22 - 469 91 23 - 469 91 24
Faks +90 232 469 91 25
Email info@erguveninsaat.com
Resmi Web Sitesi www.erguveninsaat.com
Adres 1348 Sokak No:3/P-23 Yenişehir
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri