Ersan Madeni Eşya San. Tic. Ltd. Şti.

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • KAYSERİ

Hakkımızda

Ersan Madeni ;

Ersan madeni eşya 30 yıllık ticari bir birikimin ardından 1997 yılında Sn.Muammer Erman tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuştur.

1630 m2’si açık 3513 m2 si kapalı olmak üzere toplam 5143 m2 lik bir alanda faaliyet göstermektedir.

Firmamızın ürettiği başlıca ürünler arasında metal ve ferforje karyola ve yatak başlığı, Katlanır Somya, Ranza, Beşik, Sallanır koltuk ve Tv koltuğu bulunmaktadır.

Ersan madeni eşya kalitesi ve sağladığı müşteri memnuniyeti ile kısa sürede sahasında önde gelen üreticiler arasına girmeyi başarmıştır.

2004 yılında aldığı ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem belgesiyle de kalitesini tescillemiştir. Üretimden pazarlamaya kadar bütün süreçlerde toplam kalite yönetimi politikası uygulamaktadır.

Sürekli yenilenen ve müşteri beklentilerini karşılamakta büyük başarı yakalayan Ersan Madeni Eşya hem yurt içinde hem de Avrupa ülkelerinde her geçen gün artan bir taleple karşılanmaktadır.

Tasarımlarında farklılığa ve yenilikçi olmaya büyük özen gösteren firmamız hem yurt içinde hemde dış ticarette iddialı bir firma konumuna gelmiş bulunmaktadır.

Misyonumuz ;
Firmamızın mevcut kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak müşteri memnuniyetini sağlamak,Ekonomik pazarda varlığını hissettiren; teknolojik gelişimlerden haberdar bir marka olarak sürekli gelişen, Pazar payını arttıran metal eşya üreticisi olmaktır.


--------------------------------------------------------------------------------

Vizyonumuz ;
Sektörde liderliğe oynayan, teknolojiye ve çalışanlarına vermiş olduğu değerle adından söz ettiren, bu anlamda sektördeki rakiplerine örnek teşkil eden bir firma olmanın yanı sıra yapacağı ihracatlarla dış dünyaya açılmış, yeniliklere açık ,sektöre yön veren bir firma olmaktır.


--------------------------------------------------------------------------------
Kalite Politikamız;

Uluslararası standartlarda kalite yönetim sistem şartlarına uygun, müşteri memnuniyetini esas alan madeni eşya üretimi yapmak, tüketiciye kaliteli ürün sunmak ve sürekli iyileştirmek ana politikamızdır.
Faaliyetlerimizi anlamlı kılan “kalitemizdir”


Ersan Madeni Eşya San. Tic. Ltd. Şti. olarak ilkelerimizden taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sizlerden aldığımız güç ve deneyimli kadromuzla hem yurt içinde hem de yurt dışında sizlere daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 321 11 95
Faks 0352 321 10 17
Email info@ersanmadeni.com
Resmi Web Sitesi www.ersanmadeni.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde No:19
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri