Erkoç Metal Makina

  • Metal ve Yan Sanayi
  • İZMİR

Hakkımızda

ERKOÇ METAL MAKINE SAN. ve TIC. A.Ş., Erkoç Ailesi tarafından 2002 yılında kurulmuştur. Kuruluşun amacı aileye ait diğer şirketlerin makine ve ekipman ihtiyaçlarını karşılamaktı.

Erkoç Metal Makine A.Ş. çok kısa sürede, teknoloji yatırımlarını tamamladı. Şirketimiz, kurulan kalifiye ekiple birlikte oluşan kaliteli imalatla, fason ve yan sanayi arayan firmaların ilk tercihlerinden birisi oldu. Müşteri odaklı çalışma prensibi ve sistematik altyapı desteği ile Erkoç Metal A.Ş.nin Türkiye çapında hızlı ama güvenli bir yükseliş yaşaması sağlanmıştır. Firmamız yüksek teknoloji sac işleme merkezi olarak, Punch, Lazer, Plazma ve Abkant ağırlıklı projelerde, daim müşterilerine büyük avantajlar sağlamaktadır. Bunun dışında çalıştığımız firmalara kaynak, boya, kaplama işçiliklerini dışarıdan tedarik ederek yarı mamül ya da bitmiş ürün teslimatları yapabilmektedir. Kurulan sistematik altyapımız sayesinde müşteri mülkiyetleri (resimler, teklifler,sipariş formları, imalat akış şemaları) yedeklemeli olarak şifreli erişim sağlanan serverlarda saklanmaktadır. S.I.V.- Sistem teknolojisi ile tüm proseslerimiz kayıt altına alınmakta, müşteri memnuniyeti ve kalite prosedürleri de aynı sistem tarafından kayıt altına alınıp maksimum kalite ve memnuniyet sağlanmaktadır.

Genç, dinamik ve sorumluluk taşıyabilen yöneticiler çalışma arkadaşlarıyla, sizden gelecek tüm talepleri, en hızlı ve en ekonomik şekilde imalata alıp beklenen kaliteyi yakalayacaklardır.

ERKOÇ Paslanmaz Çelik Drenaj Kanalları , hafif ve ağır tip endüstriyel kullanım yanında her türlü ıslak zeminde profesyonel çözümler sağlar. Öncelikle hijyenik ,fonksiyonel sağlam zemin oluşturması yanında estetik yapısıyla da yapıtlarınıza değer katar. Drenaj kanalları ağır ve hafif tipte Standart olarak üretilmektedir. Müşteri istek ve memnuniyeti göz önüne alınarak istenildiğinde özel dizayn ve üretim yapılmaktadır. Drenaj kanallarının tümü A.I.S.I.304 -18/8 Kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Drenaj kanalları ve kafes sistemi birleşim noktaları TIG kaynağı ile birleştirilmiştir. Kanallar doğal akış için eğimli olarak imal edilir. Hijyen çok önemli olduğundan kafes sistemi çok kolay çıkarılır ve takılır.Kolay temizlenir. Birçok büyük alış veriş marketlerinde ve çeşitli ıslak zemin uygulamalarında tercih edilen ERKOÇ Drenaj Kanallarında sifon sistemi olduğundan, koku yapması engellenmiştir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 388 84 89
Faks 0232 388 87 17
Email satinalma@erkoclazer.com
Resmi Web Sitesi www.erkoclazer.com
Adres Sanayii Cad. No: 22 A BORNOVA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri