Dinçkaya Rulman

  • Rulman
  • ANKARA

Hakkımızda

DİNÇKAYA RULMAN OTOMOTİV İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ olarak 2004 yılı Mayıs ayından itibaren otomotiv yedek parça sektöründe, bilya – keçe –kayış - radyatör alanında hizmet vermekteyiz. Şirketimizin kuruluşundan itibaren bizlere vermiş olduğunuz destek ve duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederiz.



Dinçkaya Rulman; KARLAND Ana Bayiliği, VAHDET TİRYAKİOĞLU İç Anadolu Bölge Bayiliği, SKT Keçeleri Ana Bayiliği, ORS Rulmanları Bayiliği, ABA Gergi Rulmanları Bölge Bayiliği, RUVILLE

Rulmanları Bayiliği ve BANDO Otomotiv ve Sanayi Grubu Kayışları Bayiliği hizmetlerini hep birlikte tek başına veren sektörünün lider şirketleri arasındadır. Bunların yanında FAG, SNR, NSK, RHP, KOYO, NTN, ZWZ, WBF, ZBF, TRU, FBJ, NACHI Rulmanları genel satışı, YETSAN Radyatör ve Kaloriferleri genel satışı ve muhtelif süspansiyon parçalarının genel satışı da şirketimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.



Şirketimiz bünyesinde çalışan tüm personel kadromuz, bildiğiniz üzere, alanında uzman ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Türkiye genelinde 36 il ve ilçelerine yayılmış olan pazarlama ağımızı sizler sayesinde gün geçtikçe genişletmekteyiz. Geniş ürün yelpazemiz, uygun fiyatlarımız ve ‘koşulsuz’ müşteri memnuniyeti ilkemizle sizlere tüm gücümüzle hizmet vermeye devam edeceğiz. Kuruluşumuzdan itibaren geçen süre içerisinde sektörünün lider firmalarından biri olan şirketimiz, bundan sonra da gerek ürün yelpazesini genişleterek, gerek de yapacağı kampanyalar doğrultusunda sizlere uygun fiyatlı, kaliteli ürünler sunmaya devam edecektir.

ÜRÜNLERİMİZ;

* KAYIŞ

* DEBRİYAJ

* KEÇE

* YEDEK PARÇA

* KİT

* SU POMPASI

* MAFSAL

* RADYATÖR

* RULMAN

* DEBRİYAJ MERKEZİ

* KRANK KASNAĞI

* FAN TERMİĞİ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 278 36 00
Faks 0312 278 36 92
Email dinckaya@dinckaya.com
Resmi Web Sitesi www.dinckaya.com
Adres Oto Sanayi Sitesi 1.Cadde 82.Sokak No:7 Şaşmaz
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri