By Zafer

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANTALYA

Hakkımızda


BY ZAFER OLARAK;

Mobilya sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Antalya’da bulunan, Türkiye’nin birçok bölgesinde önde gelen kurum ve kuruluslara hizmet veren bir Firmadir.Kaliteden ödün vermeden,müsteri odakli çalisarak yenilikçi,Dürüst bir vizyon benimsemistir.
Ülkemizde herbiri birer marka olan ürünlerimizin en kaliteli ve seckin firmalarda yer almasindan, bu yönde göstermis oldugumuz başarıdan kıvanç duymaktayiz.Bünyesinde yetistirilen egitimli ve kalifiye personeli, müsteri memnuniyetini ön planda tutan üretim ilkeleri ile gerçekleştirmektedir.

BY ZAFER;modayi ve kaliteyi en iyi sekilde birlestirerek,ürünlerini en uygun fiyatlarla, kaliteden ödün vermeden müsterilerine ulastirir.Kaliteli ürün,sorunsuz üretim ve kusursuz hizmet sunarak müsteri memnuniyetini saglamayi kendisine amac edinmistir.By zafer, kaliteli üretimin yanisira konusunda uzman, sirket ile bütünlesmis, Müsteri odakli çalisan bir isgücünün varligi ile kendini müsterilerine en iyi hizmeti vermeye inanmis bir yönetim anlayisi ile yönetilmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

*ŞEMSİYE

*ŞEZLONG

*ÇOCUK MASASI (ABC GRUBU)

*SEMAVER GRUBU

*KATLANIR MASA, SANDALYE

*BALIKÇI SANDALYELERİ

İMALAT, SATIŞ VE PAZARLAMASINI YAPMAKTAYIZ..

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0242 227 30 00
Faks 0242 226 32 92
Email byzafer.com@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Üçgen Mah. 106. Sok. Cantürk Apt. 12/1
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri