Klas Antik

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • KASTAMONU

Hakkımızda


Klas Antik Mobilya 1996 yılında Kastamonu'da kurulmuş olup, tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla ahşap işleme sanatını yeni nesle aktarmaktır.

Her türlü antik mobilya Ahşap dekorasyon ve mobilya imalatı yapmaktadır. Üretimimiz; öncelikli olarak Selçuklu ve Osmanlı motifleriyle işlenmiş olan antik mobilya olmasıyla birlikte mutfak dolapları, banyo dolapları, elbise dolapları, raylı dolaplar, kapı, merdiven, çocuk odaları ve her türlü iç ve dış mekan ahşap dekorasyon üniteleri, mağaza dekorasyonu, vitrin, fuar ve stand çalışmalarından oluşmaktadır.

Geçmişten günümüze sürüp gelen maddi kültür ürünleri arasında yer alan ağaç işçiliğinin geleneksel sanatlarımız arasında önemi büyüktür.

Klas Antik Mobilya olarak; Kastamonu'ya özgü, özgün ahşap oyma sanatının ürünlerini çeşitli tanıtım ortamlarında sergileyerek sanat dalının tanıtımına katkı sağlamaktır.

Klas Antik Mobilya hedefi belde, yöre ve ülkede giderek evrensel boyutlarda ahşap oymayı tüm dünyaya tanıtmaktır. Ağacın, günlük yaşantıda kullanılmaya başlanması başta mimari olmak üzere, süsleme ve eşya yapımında yepyeni bir sanat dalını gündeme getirmiştir.

Ancak doğanın belirli bir zaman sürecinde, ahşabı yok etmesi çok sayıda ahşap eserin günümüze ulaşmasını engellemiştir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 03662142981
Faks 03662142981
Email bilgi@klasantik.com
Resmi Web Sitesi www.klasantik.com
Adres Eski Sanayi Sitesi Cami Üstü Sok.No.16
Şehir KASTAMONU

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri