Tarık Makina Hırdavat San.tic.ltd.şti.

  • Hırdavat
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Tarık Bobinaj San.Tic.Ltd.Şti ünvanı ile 18 sene evvel ticari faliyetine başlayan firmamız bu süre zarfında Elektrikli el aletleri servis hizmetleri,Elektrikli süpürge tamirleri ve Arçelik firmasına çamaşır makinası motorları imalatı konusunda faliyet göstermiştir.



2006 yılında diğer firmamız Tarık Makine Hırdavat Ltd.Şti. firmasını kurarak

DEWALT,BLACK&DECKER,FLEX markalı Elektrikli el aletleri,KL markalı Hırdavat ürünleri,ATLAS markalı Kaldırma ve taşıma ürünleri,NUOVA BATTIPAV markalı Fayans ve seramik işleme makineleri,ANNOVİ REVERBERİ markalı Basınçlı oto yıkama makineleriIOXYGEN markalı Gaz armatür ürünleri OLEOMAC,EFCO,BERTOLİNİ,OREGON,MTD,COMET,DİMARTİNO,FELCO, G.F,HIOPOİNT markalı Ormancılık tarım,bahçe makine ve donanımlarının toptan ve parekende satışına başlamıştır.



Bayisi olduğumuz Kale Mak.Hırd.A.Ş. ve Semak Mak. A.Ş. firmaları ile oluşturduğumuz ve ilkemiz olarak da benimsediğimiz Güçlü işbirliği,Kalıcı dostluk anlayışı ile faliyetlerimize devam etmekteyiz.



Satışını yaptığımız tüm markaların aynı zamanda yetkili servisi olarak faliyet gösteren firmamız satış sonrası hizmetlere ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile faliyetine devam etmektedir.

SERVİSLİKLERİMİZ;

-DEWALT

-BLACK & DECKER

-KL

-IO xygen

-Nuova Pattipav

-ATLAS

-Ridgid

-OLEOMAC

-EFCO

-OREGON

-BERTOLINI

-FELCO

-DIMARTİNO

-G.F

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 370 21 11 - 13 - 15
Faks 0216 441 76 04
Email info@tarikmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.tarikmakina.com.tr
Adres BAĞDAT CAD ADALI SOK HEMİTAŞ BLOKLARI NO:101-10 MALTEPE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri