Çınar Boru Profil

  • Demir Çelik
  • ZONGULDAK

Hakkımızda

Çınar Boru 1978 yılında Karadeniz’in şirin ilçesi Akçakoca’da saç ticareti ile ilgili faaliyete başlamıştır. Şirket kurucusu Sn. Abdurrahman Çınar’ın azimli çalışmaları sonucu bugünkü yapısına kavuşmuştur.Saç ticaretinin devam ettiği yıllarda
boru ve profil pazarındaki talep fazlalığı ve sektöründeki yetersizlik, şirketin bu yönde yapılanmasında önemli etken olmuştur. Çınar Boru, kuruluş yıllarında 6.500 m²’lik kapalı alanda 25.000 ton/yıllık üretim yaparken, yapılan akıllı yatırımlar sonucu günümüzde 22.000 m²’si kapalı, 30.000 m²’si açık olmak üzere toplam 52.000 m²’lik alanda modern makinaları ile 150.000 ton/yıl üretim yapabilen bölgenin ve Türkiye’nin önde gelen boru profil üretim tesisleri haline gelmiştir.
Çınar Boru; kalite, ürün çeşitliliği ve 24 yıllık tecrübesi sayesinde Türkiye pazarındaki gücünü yurt dışı pazarında da kanıtlamıştır. 2001 yılında 5.000 ton’luk ihracat yapan şirket, 2005 yılı sonunda şatışlarının % 50’sini İngiltere ve Almanya başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerine, Amerika ve Orta Doğu ülkelerine ihraç eder duruma gelmiştir.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Çınar Boru, bünyesindeki nakliye grubu ile istenilen ürünü istenilen zamanda yurt içindeki müşterilerine ulaştırmaktadır.Devamlı büyüyen ve sektörde lider konumumu koruyan Çınar Boru, otomotiv ve beyaz eşya sektörüne hizmet veren Çelik Servis Merkezleri arasında da lider kuruluş olmayı hedeflemektedir.

KALİTE KONTROL TESTLERİ

TAHRİBATSIZ TESTLER

HİDROSTATİK BASINÇ TESTİ
Su ve gaz boruları, belirli bir süre normların öngördüğü basınç değerleri altında hidrostatik teste tabi tutulur.

EDDY CURRENT TESTİ
Borunun kaynak bölgesi ve malzemesinde olabilecek tüm hatalar, elektromanyetik bir cihazla %100 test edilir

MEKANİK TESTLER

YASSILTMA TESTİ
Borulardan alınan örnekleri borunun kaynak bölgesi yana ve üste gelecek şekilde maksimum düzeyde yassıltılır. Kaynakta bir açılma ya da malzemede bir çatlama olup olmadığı kontrol edilir.

BÜKME TESTİ
Boru 90º'ye kadar bükülür ve herhangi bir kırılma ya da kaynakta açılma olup olmadığı kontrol edilir.

GENİŞLETME TESTİ
Alınan örneklerin ağızları belirli açılardaki koniler aracılığıyla genişletilerek, kaynakta veya malzemede açılma olup olmadığı kontrol edilir.

DARBE TESTİ
Malzemenin tokluk seviyesinin tespit edilmesi amacıyla yapılır.

ERICHSEN TESTİ
St-12, 13, 14 kalite bantlara uygulanır. Malzemenin sekil alma yeteneğini ölçer.

İletişim

Yetkili Abdurrahman ÇINAR
GSM
Telefon 0372 323 33 20 - 316 46 20
Faks 0372 316 89 72 - 316 89 73
Email info@cinarboru.com
Resmi Web Sitesi www.cinarboru.com.tr
Adres Ofis : İst. Yolu Cad. No: 15 Kat 2-203
Karadeniz Ereğli

Lojistik : Bozkuş İş Hanı No: 18 C
Karadeniz Ereğli

Fabrika : Döngelli Köyü İskele Mevkii
Akçakoca Düzce

Şehir ZONGULDAK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri