Dates Sert Metal Testere

  • Metal ve Yan Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda


DATES SERT METAL DAİREVİ TESTERE İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.

1980 yılından bugüne, Sert Metal Daire Testere Üretiminde, Ülkemizde ilk ve tek firma olma özelliğini korumaktır.
Yüzü aşkın çeşidi ile ürünlerimiz: masif, sunta, kaplamalı sunta, formika, formikalı sunta her türlü pleksiglas, alüminyum, demir olmayan metaller, yumuşak taş ve asbest kesiminde kullanılmaktadır.
Ülkemiz, üretime başladığı günden bu güne, sürekli olarak teknoloji yenilemeniz, geliştirmemiz sayesinde dünya standartlarına denk bir kalite çizgisini korumaktadır.24 yıldan buyana ahşap sanayinin her dalında, reklam sanayiinde, hafif metal sanayiinde, inşaat sanayiinde, iç mimari ve dekarasyonda, çeşitli kontrüksiyon çalışmalarında başarı ile kullanılan ürünlerimiz, ülkemiz ihtiyacını karşıladığı gibi, yurt dışına ihrac edilmek sureti ile dış pazarda da kalite ve güvenilirliğini belgelemiştir.

Kesilecek malzemenin cinsine ve özelliklerine göre testere seçilmesi, hem işlenecek üründen maksimum verim alınmasını, hemde testerenin ekonomik ömrünün uzaması anlamında kullanıcıya avantaj sağlayacaktır.Testere seçiminizde sizlere yardımcı olmak dileği ile…

ÜRÜNLERİMİZ;

-SERT METAL DAİRE TESTERE

*MASİF

*SUNTA

*KAPLAMALI SUNTA

*FORMİKA

*FORMİKALI SUNTA

*HER TÜRLÜ PLEKSİGLAS

*ALÜMİNYUM

*DEMİR OLMAYAN METALLER

*YUMUŞAK TAŞ

*ASBEST

KESİMİNDE KULLANILMAKTADIR...

Şu anda firmamız yüzü aşkın çeşitteki daire testereleri ile bu alanda ülkemiz ihtiyacına cevap verebilecek güce sahip bulunmaktadır.
DATES A.Ş. yıllık 25.000 adet olan üretim kapasitesini yapılan yatırımlarla arttırarak gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışındaki pazar payını arttırmayı hedeflemektedir.


2005 yılı itibari ile ISO 9001:2000 kalite belgesine de sahip bulunan DATES A.Ş., müşterilerinin güvenine layık olmaya devam etmektedir.


DATES A.Ş. KALİTE, VERİMLİLİK VE GÜVENCEDİR.

İletişim

Yetkili İbrahim ERGİL
GSM
Telefon 0312 528 11 66 - 528 10 41 - 66 - 42
Faks 0312 528 10 56
Email datesturkey@hotmail.com - info@dates.com.tr
Resmi Web Sitesi www.dates.com.tr
Adres Karacaören mah. 7.cad. Demirciler San. Sit. N:82-84 ALTINDAĞ
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri