Artı Referans

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Artı Referans Eğitim Danışmanlığı" olarak hizmet veren kurumumuz, iş ortaklarına sunmakta olduğu hizmetleri "Artı Referans Eğitim Tasarımı" adı altında yeni web sitemiz ile sürdürecektir. Eğitim Tasarımı hakkında detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Önde olan ve önde olmak isteyen organizasyonların ortak özelliği kadrolarını sürekli eğitmeleri ve öğrenmeyi yaşam tarzı olarak benimsemeleridir. “Öğrenen Organizasyon” yaklaşımı da bunu öngörmektedir.

Bilginin öneminin ve belirleyiciliğinin farkında olan Artı Referans, sorunları ve gereksinimleri tespit edip organizasyonlara özel çözümler sunar ve mevcut eğitim programlarını yeniden tasarlar.

Eğitim, bireysel ve kurumsal eksikliklerin giderilmesi ve sürekli gelişimin devamı için büyük bir önem taşır. Bu gerçekten hareket eden Artı Referans, size en mükemmel çözümü sunmak için uzman ekibi ile çalışmaktadır.

Bir kurumsal eğitim şirketinin en önemli amacı, hizmet verdiği kurumlarda davranış değişikliği oluşturabilmektir. Artı Referans, vermiş olduğu eğitim hizmetinin işe transferini isteyerek, eğitim uygulamalarında hedeflediği memnuniyet oranına “eğitim tasarımı” hizmeti vererek ulaşmayı hedeflemektedir.

“Kullanılabilen Bilginin” en değerli bilgi olduğu inancıyla hareket eden Artı Referans, bireylere ve kurumlara özel olarak sadece bilgi düzeyinde değil uygulamaya dönük ve etkili eğitim çözümleri için çalışmaktadır. Bunun için de eğitim tasarım hizmetlerini “öğretim tasarımı” süreciyle şekillendirmektedir.

İletişim

Yetkili OSMAN KÖROĞLU
GSM
Telefon 0222 221 64 35
Faks 0222 221 43 35
Email o.koroglu@artireferans.com
Resmi Web Sitesi www.artireferans.com
Adres İsmet İnönü Cad. Hacet Sokak Yeşim Apt.
No:2 K:4 D:7
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri