Demirsan Demircilik

  • Demir Çelik
  • ANKARA

Hakkımızda

Firmamız, 1954 yılında Mehmet Yılmaz tarafından kurulmuş olup, demir doğrama ve soğuk demir işleri yapmak üzere faaliyete başlamıştır. 1984 yılından itibaren İsmail H. Yılmaz yönetiminde, DEMİRSAN Demircilik San. Ltd. Şti. adı altında hizmet vermeye devam etmektedir. 2005 yılında ASO Dış Tic. ve Paz. Ltd. Şti.’ni ve Elmadağ’da bulunan fabrikasını bünyesine dahil etmek sureti ile büyümesini sürdürmektedir.

Demirsan Demircilik San. Ltd. Şti.’nin uzmanlık ve hizmet alanları; Çelik konstrüksiyon ve sanayi yapıları, köprü, bina, beton kalıpları, depolama tankları, paslanmaz özel imalatlardır. 2003 yılından itibaren mermer makinaları imalatını standart üretimleri arasına dahil etmiştir.
Modern ekipmanlarıyla kaliteli imalat kapasitesine sahip firmamız, müteahhit firmaların alt yüklenicisi olarak yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Uzay tipi kaynaklı çelik yapılar, tozaltı kaynak Makinası ile imal edilen yapma kiriş profiller, uzmanlık konularımızdır. Yakın zamanda yapılan yatırımlarla 300/Ton/Ay imalat ve montaj kapasitesine ulaşmıştır. Kesme kapasitesi 3500 mm. X 12000 mm. ebadındaki C.N.C. Plasma Kesme Tezgahı ile 50 mm. ye kadar paslanmaz, alüminyum, bakır alaşımlı metaller ve 300 mm. ye kadar karbonlu çelik sac mlz. kesimi yapılabilmektedir. Ayrıca CAD, CAM imkanlarından en üst düzeyde faydalanan uzman proje grubu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Gelişmekte olan firmamız, OSTİM Merkez Ofis ve Atölye bünyesine kattığı Elmadağ`daki 2 adet Üretim, 1 adet Kumlama - Boyama holünden oluşan 4000 m² Üretim alanı ve 700 m² Ofis alanından oluşan fabrikası ile imalat kapasitesini artırmıştır. Sektörde ki gelişmeleri yakından takip eden firmamız, Ankara Başkent O.S.B.`nde 17.500 m² alanda yapmayı planladığı 10.500 m² kapalı alan fabrika inşaatı için ruhsat çalışmalarını tamamlamıştır. Dünya standartlarına uygun üretim kapasitesini belgelemek için ISO 9001:2000 çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunmaktadır.

Demirsan olarak, iki nesildir edindiğimiz tecrübelerimizle, genç ve dinamik kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek vazgeçilmez amaçlarımız içinde en önemlisidir.

Faaliyet Alanlarımız

* Endüstriyel Çelik Yapılar
* Çelik Konstrüksiyon Yapılar
* Prefabrik Yapı Sistemleri
* Beton Kalıpları
* İnşaat İskeleleri
* Demir Doğrama ve Raylı Kapılar
* Metal - Paslanmaz Dekorasyonlar
* Silo Sistemleri
* Eşanjörler



* Yakıt Tankları
* Basınçlı Tanklar
* Kum Filtre Tankları
* Pis Su Arıtma Tankları
* Demiryolu Ray ve Makas Sistemleri
* CNC Plazma Kesim
* 8 mt. Tarama Kafalı Planya İşleme
* Borwerk ve Diğer Talaşlı İmalatlar
* Mermer Makinası İmalatları

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 385 34 74
Faks 0312 385 34 72
Email demirsan@demirsan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.demirsan.com.tr
Adres 202 sok. N:20-22-24 OSTİM
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri