Adc Demir Çelik

  • Demir Çelik
  • ZONGULDAK

Hakkımızda

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için özel siparişlerinizi temin edebiliriz. Firmamız vermiş olduğunuz siparişleri daha ilk günden titizlikle ele alır ve size en iyi şekilde cevap verebilecek kapasitede stoklara sahiptir. Firmamız, geniş stokları ve geniş ürün yelpazesi ile kaliteye ve dürüst ticarete verdiği önem bakımından diğer benzer firmalar arasında ayrıcalıklı olarak örnek teşkil edebilecek konumdadır.

ADC DEMİR ÇELİK ÜRÜN KATALOĞU

SICAK HADDELENMİŞ YASSI ÇELİK ÜRÜNLER
SOĞUK HADDELENMİŞ YASSI ÇELİK ÜRÜNLER
GALVANİZE/GALVANİLE YASSI ÇELİK ÜRÜNLER
KALAY/KROM KAPLI YASSI ÇELİK ÜRÜNLER (TENEKE)
YAN ÜRÜNLER

AD TAŞIMACILIĞIN öncelikli hedefi müşterilerinin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, onlara en uygun çözümü geliştirmek, Taşımacılık süreçleri tek elden yöneterek, müşterilerin tedarik zinciri içinde onlara katma değer yaratmaktır. AD TAŞIMACILIK tedarik zinciri yönetimini gerçekleştirirken, müşterinin tedarikçisinden başlayan ve müşterinin müşterisine kadar devam eden tüm Taşımacılık süreçlerde mal akışını gerçekleştirirken, eş zamanlı olarak bilgi akışını ve raporlamasını etkin olarak sağlamaktadır.

YURTİÇİ TAŞIMA HİZMETLERİ

AD Taşımacılık tüm Türkiye'de sahip olduğu araçların yanı sıra, sözleşmeli tedarikçi altyapısı ile yurtiçinde taşıma ve dağıtım hizmetlerini müşteri ihtiyaçlarına göre her türlü taşıma modunda sağlamaktadır. Rut, araç optimizasyonu ve güçlü bilgi sistemleri altyapısı sayesinde, yurtiçi taşımalarında etkin çözümler geliştirir.

AD Taşımacılık stratejisi gereği taşımalarını özmal ve tedarikçi filosu ile gerçekleştirir. Sözleşmeli tedarikçilerinin, AD Taşımacılık'in taahhüt ettiği hizmet seviyesi ve müşteri memnuniyetini sağlayabilecek, AD Taşımacılık standartlarına uyum gösterebilecek nitelikte olmasına büyük önem gösterir.

İletişim

Yetkili Gürhan DOĞAN
GSM 0533 501 85 82
Telefon 0372 322 13 40 - 41 - 42
Faks 0372 322 13 43
Email iletisim@adcdemircelik.com
Resmi Web Sitesi www.adcdemircelik.com.tr
Adres MERKEZ : Uğur Mumcu Caddesi Meftun İş merkezi Kat:2-202 Kdz.Ereğli

DEPO : Organize Sanayii Bölgesi 118 ada 4 parsel Kdz.Ereğli

Şehir ZONGULDAK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri