Aldoğan Tekstil San. Ve Tic.ltd.şti.

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

BUDDY BEE KİDS ® markası çocuk giyim sektöründe lider firmalardan ALDOĞAN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ® tarafından üretilip satılmaktadır.

BUDDY BEE KİDS ® Türkiye'de önde gelen 6-16 yaş çocuk giyim markalarından biridir.1980 yılından bu yana toptan satış yapan ALDOĞAN TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.® 2006 yılından itibaren üretim ve toptan satış kapasitesini artırarak BUDDY BEE KİDS markası adı altında ülke çapında 400 üzeri seçkin çocuk giyim mağazalarında satılmaktadır.

ALDOĞAN TEKSTİL® ailesi olarak 1980 yılından bu zamana kaliteli ürünler imal etmeyi ve uygun fiyatla müşterilerimize sunmayı ilke edindik.Hedefimiz kalitemizle birlikte daima ileri daha ileri...

Hangi trendler gelişiyor, moda ne yöne gidiyor, etkileri nasıl oluyor, teknoloji bize ne gibi yeni ürünler geliştirmeye imkan veriyor. Bütün bu sorularla iç içe olmamızın ve cevap aramamızın sebebi müşterilerimizin beklentilerini daha iyi karşılayarak her daim müşteri odaklı olduğumuzu onlara tüm samimiyetimizle yansıtabilmektir.

"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir."

Bu düşünceyi savunarak ve uygulayarak markamızı, kalitemizi en üst seviyilere çıkarabilmenin yolu müşteri memnuniyetinden geçtiğinin bilincinde hedefimize doğru ilerlemekteyiz. Sağlam altyapıyla birlikte büyümemizi genişleterek uluslararası bir marka olmayı ilke edinmiş olarak daha ilk kuruluş yılımızdaki heyecanımızla yolumuza devam ediyoruz.

MİSYONUMUZ

Yapacağımız yatırımlar ve ülke genelinde açılmasında katkı sağlayacağımız bayilik ve mağazalar ile istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak.


VİZYONUMUZ

Öncesinde Türkiye’de lider marka konumunu pekiştirmek, yurdun 4 bir köşesinde tüketicisine ulaşabilmek, sonrasında ise dünyada marka olmak; olarak belirlenmiştir.

Temel Değerlerimiz arasında;
» Sürekli kendini yenilemek
» Teknolojiyi takip etmek, gücü ölçüsünde yatırım yapmak
» Hedeflediği noktanın en ilerisini görmek
» Hatalarının tekrarına olanak sağlamamak
» Çalışanlarını ve tüketicisini bir bütün olarak görmek
» Tüm birimleri ile elbirliğiyle hareket etmek
» Zorluk ve engellerden sıyrılıp daha iyi, kaliteli ve hesaplı üretime ağırlık vermek.
yer almaktadır.

ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ;

-ELBİSELER

-TAKIMLAR

-ETEKLER

İletişim

Yetkili Bahattin BAKIRCI
GSM 0532 231 73 95
Telefon 0212 520 12 25
Faks 0212 526 72 82
Email info@buddybee.com.tr
Resmi Web Sitesi www.buddybee.com.tr
Adres Mahmutpaşa Bezciler Sokak Merkez Han No:32 CAĞALOĞLU
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri