Babacan Makina

  • Çelik Konstrüksiyon
  • ANKARA

Hakkımızda

BABACAN MAKİNA METAL İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adı ile 1988 yılında kurulan firmamız deneyimiyle, kalitesiyle, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışıyla sektöründe bugüne kadar yerini korumayı başarmış, güvenle yoluna devam etmektedir. Taahhüt ettiği, bitirdiği ve halen devam etmekte olan işlerinde en son teknolojiyi kullanmakta, makina ve ekipman parkı ile taahhüt ettiği tüm projeleri başarıyla tamamlamakta ve yürütmektedir.
Kalitesini, yetişmiş tecrübeli teknik personelinin beceri ve nitelikleriyle geliştirerek, müşteri şikâyetlerini çözüme kavuşturarak, çevreyle uyumlu çalışıp; verimliliği artırarak en kaliteli ürünü ortaya koymayı amaç edinmiştir.

Firmamız istenilen kapasite ve hacimde Cıvatalı tip Çimento Silolarının, Yakıt ve Su Tanklarının, Çelik Yapı Yapının, projelendirme mühendislik hizmetleri ve imalat montaj aşamalarını dünya standartlarında bağımsız denetim kuruluşları (SGS ,RINA, LOYD REGISTIRE .....) nezaretinde gerçekleştirmektedir.

Firmamız Ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır; Cıvatalı tip modüler sökülüp takılabilir çimento siloları, Kaynaklı tip sabit çimento siloları istenilen her kapasitede cıvatalı modüler çimento siloları, cıvatalı ve kaynaklı çimento silolarının ekipmanları, cıvatalı panel tipi çimento siloları ve depolama siloları, mobil tip beton santralleri ve ekipmanları, sabit tip beton santralleri, kuru tip mobil beton santralleri, mobil santraller, çelik konstrüksiyon bina, Galvanizli çelik konstrüksiyon hangar, depo, otopark, alışveriş merkezleri imalat ve montajı, Petrol ve Depolama Tankları, Her türlü yeraltı yakıt tankları, paslanmaz çelik Su tankları ve Depolama Tankları, Epoksi boyalı su ve yakıt tankları, asfalt ve bitümen tankları Petrol ve Petrol depolama tankları imalat ve montajını istenilen zamanda uluslararası kalite standartlarına göre tamamlamaktadır.

Müşterilerimizin ilk ve süre gelen ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde ve noksansız olarak, tecrübeli uzman, teknik kadromuzla beraber sertifikalı imalat personelimizle DÜNYA STANDARTLARINDA BAGIMSIZ DENETİM KURULUŞLARI NEZARETİNDE yerine getirmekteyiz.
Firmamız ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 kalite belgesi ve patent sertifikaları ile kalitesini belgelemiştir.

Tasarım, komple üretim kalitesi, montaj, eğitim ve teslimat sonrası hizmetleriyle devamlılık esaslı müşteri odaklı çalışma anlayışı, Babacan Makina isminin ülkemiz sınırlarını aşmasını sağlamıştır.
Şu anda Babacan Makina, B.A.E, LIBYA, IRAQ, ROMANYA, SUDAN, AFGANİSTAN, YEMEN, gibi dünya ülkelerine ihracat yapmakta ve başarı ile çalışmaktadır.

Dünya markası olmayı hedefleyen Babacan Makina yurt dışı pazar ve iş geliştirme çalışmalarına ağırlık vererek e-ticaret alt yapısını sürekli geliştirerek ve bu alanda da uzmanlık fuarlarına katılarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Babacan Makina, Gelecekte de başarı grafiğini yükselterek güvenilir, kaliteli projeler üreterek sektöründe önde gelen, prestijli firmalardan olma geleneğini sürdürmeye devam edecektir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-ÇİMENTO SİLOLARI

-BETON SANTRALLERİ

-ÇELİK KONSTRÜKSİYON

-DEPOLAMA TANKLARI

İletişim

Yetkili İrfan BABACAN
GSM
Telefon 0312 815 12 95
Faks 0312 815 12 99
Email babacan@babacanmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.babacanmakina.com.tr
Adres Saray Mahallesi Keresteciler Sitesi
3.Cadde No:50 İstanbul Yolu, Sarayköy, Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri