Setes Ticaret

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • ANKARA

Hakkımızda

SETES TİCARET OLARAK;

Mekanik tesisat sektöründe;28 yıldır, aynı heyecanla faaliyetlerimize SETES TİCARET çatısı altında kurumsallaşarak devam etmekteyiz

Günümüze kadar çeşitli HASTAHANE, AVM, YURT , TOPLU KONUT, SANAYİ KURULUŞU gibi yapıların inşaat ve mekanik tesisat işlerini başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Elde ettiğimiz tecrübelerin bir meyvesi olan şirketimiz, son yıllarda, enerji kaynakların optimum ölçülerde kullanmak şirketimizin birincil önceliğidir. Mekanik tesisat sistemlerimizin en uygun bütçeyle en verimli şekilde çalışması için kullandığımız ekipman ve parçalarımızın kalite standartlarına uygun olması öncelikli tercihimizdir.

Alanımızda uzmanlaşmanın yanı sıra sektörde yeni teknolojileri takip eden ve uygulayan, kalıcı değerler oluşturmak için var gücüyle, yorulmaksızın, değerlerimizden taviz vermeksizin çalışan bir firmayız .

DEĞERLERİMİZ;

*Müşteri odaklı çalışmak

*Tasarrufa önem verip, en ekonomik çözümler bulmak

*İş sağlığı ve güvenliği konularına en üst seviyede özen göstermek

*İşlerimizi deneyimli ve özverili bir ekip çalışmasıyla yürütmek

REFERANSLARIMIZ


İŞVEREN KURUM GÖREV İŞİN ADI
"ALP KARASAR
İNŞAAT ENERJİ
TİC. LTD.ŞTİ.
2009-2010" "Mekanik Tes.
Genel
Koordinatörü olarak" "

UFUK ÜNİVERSİTESİ RIDVAN EGE HASTAHANESİ İNŞAATI
(Sıhhi tesisat,kalorifer tes. Fancoil tes. Müşterek tes. Havalandırma tes. Hijyenik klima tes.Merkezi medikal gaz sistemleri, Yangın tes. Isıtma ve soğutma santralları yapım işleri .

"ENDER MÜH. İNŞ.VE TİC. A.Ş.
2007-2008
" "Taahhüt
firması
olarak" "

İVEDİK ORGANİZE BAŞKANLIK BİNASI
(Sıhhi tesisat,kalorifer tes. Fancoil tes. Müşterek tes.Havalandırma tes. klima tes. VRV -VRF sistemleri, Yangın tes. Isıtma ve soğutma santralları yapım işleri ."

"Mescioğlu İnş.San.ve
Tic.Ltd. Şti.
2006-2007" "Taahhüt Firması
Olarak" Gürcistan - Tiflis 125 yataklı verem hastahanesi mekanik tesisatlarıntamamı ( sıhhi tes., kalorifer tes., müşterek tes., havalandıma, klima , hijyenik klima tes., yangın tes., doğalgaz tes., mekezi ısı santralı,Merkezi medikal gaz sistemleri, saha galeri tes. ve boru ishale hatları işlerinin yapılması).

"BAŞBAKANLIK
ÖZELLEŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2006" Taahhüt Firması Olarak Başbakanlık Özelleştirme Binası Su soğutma kulesi yenileme işi ve havalandırma tesisatı işlerinin yapılması işi.

"AKCAN Sanayi ve
Tic.AŞ.Şti. Grubu
2005-2006" Taahhüt Firması Olarak
" AKCAN Aş. Şti. Grubu 7000m2 kapalı alan 2 blok iş merkezi
binaları inşaat ve mekanik tesisatlarının tamamının yapımı
işleri"

T.C. JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI JAN. OKULLAR KOM. BEYTEPE / ANKARA 2005 Taahhüt Firması Olarak Atık Su Arıtma Tesisatı işi 5000 Kişilik - 750 m3/h kapasiteli : 1 Adet 2500 Kişilik - 500 m3/h kapasiteli : 1 Adet
S.S. ELİF ELVAN YAPI KOOP. 2004 - 2005 Taahhüt Firması Olarak Derin Kuyu, Havuz Tes. ve Filitreleme, Pompa İstasyonu, Havuz Fıskiye Sistemi, Şelale Tesisatları, Otomatik Bahçe Sulama Tesisatları ile Hidrofor Tesisatlarının yapımı işleri.

ASPARSAN ALÜM. DÖK. VE PARÇA SAN. A.Ş. 2004-2005 Taahhüt Firması Olarak Fabrika Isı Santralı, Kalorifer, Sıhhi Tesisat, Doğalgaz Tesisatları ve Fabrika Aluminyum Ergitme Fırınları Baca ve Doğalgaz tesisatlarının yapım işleri.

ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞT. HAST. 2003-2004 Taahhüt Firması Olarak Isı Santralı, ana tevzi borularının yenilenmesi ve ısı izalasyonu işleri ile Hastane bodrum katlarına ilave klima ve havalandırma tesisatlarının yapılması.

ANKARA ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞT. HAST. 1992 -2004 Taahhüt Firması Olarak Sıhhi Tesisat, Kalorifer Tesisatı, Havalandırma, Klima, Otomatik Kontrol, Doğalgaz, Hidrafor, Brülör, Boyler ve Buhar Tesisatlarının tamamının onarım ve periyodik bakımlarının yapılması.

İletişim

Yetkili SEZAİ DEMİRKAYA
GSM 0542 211 94 75
Telefon 0312 230 18 40
Faks 0312 230 18 40
Email setesticaret@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Lale Sok. 13/1 Sıhhiye
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri