Antalya Rafting

  • Spor Tesisleri
  • ANTALYA

Hakkımızda


ANTALYA RAFTİNG;

1997 yılı itibariyle ANTALYA RAFTING TURIZM VE SEYAHAT ACENTASINI (A GRUBU) oluşturmuş, spor ve heyecan turu için gerekli araç ekipman ve profesyonel kadrosunu siz değerlerli müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.

Antalya Rafting olarak olarak biz 2004 sezonunda müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek içini, 300 kişilik yeni malzeme aldık.(malzemeler TRİTHON marka olup, uluslarası yarışmalarda kullanılan malzemelerdir.) Geçtiğimiz sezon da kullandığımız 300 kişilik malzememizi de bakımdan geçirdik ve toplamda 600 kişiye ulaşan yeni malzemelerimizle 2004 sezonuna hazırlandık.

Antalya Rafting' in Rafting Turu start noktası, rafting parkurlarının en başından başlar. Start Noktası genişliği ve güzelliğiyle dikkat çekmektedir. Yolcuların geldikleri araçlar için park yerimiz mevcut olup, müşterilerimizin eşyalarının tümü güven altındadır. Ayrıca start noktasında bulunan restorantımız 600 kişilik bir kapasiteye sahip olup Köprülü Kanyon un hemen altındadır.

Antalya Rafting' in tüm çalışanları sizi iyi bir hizmet sunmak için özenle seçilmiş kişilerdir. Transfermanlarımız ve bot rehberlerimiz özel bir eğitimden geçirilip saygı değer müşterilerimiz için hazırlanmışlardır. Profesyonel fotoğrafçılarımız ve kameramanlarımız yaptığımız turun daima hatırlanması için bütün hünerlerini sizler için kullanmaktadır.

Şirketimizin kurulmasından bu güne kadar, rafting turunun tamamı boyunca müşterimizin hiçbirinin canına ve malına zarar gelmemiştir. Rehberlerimizin, 2001 sezonunda yapılan Rafting Yarışmasında Türkiye Birincisi olması, işlerini en iyi kalitede yaptıklarının bir kanıtıdır.

2004 sezonunda gelecek müşterilerimizin tamamı Başak Sigorta tarafından sigortalanacaklardır. Sezonun başlangıcında ilgili poliçe ve evraklar çalışacağımız acentalara ulaştırılmaktadır.

İletişim

Yetkili KADİR ÇEŞİTLİ
GSM 0543 858 00 66
Telefon 0242 321 86 31
Faks 0242 321 82 33
Email info@antalyarafting.com.tr
Resmi Web Sitesi www.antalyarafting.com.tr
Adres Kızıltoprak Mah.Aliçetinkaya Cad. Mevlana Apt.
Kat:1 No :10
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri