Hotel Aquarius

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda


Aquarius Otel Kaş Çukurbağ Yarımadasında 36 odası ve mavi bayraklı plajı ile eşsiz bir konumdadır. 4.500mt2 lik bir alana kurulu olan otel deniz kıyısında kendine ait plajı ve tesisleri ile Mayıs - Kasım ayları arası hizmet vermektedir.
Yaklaşık 17 senedir bölgede hizmet vermekte olan Aquarius Hotel, aradan geçen zaman içerisinde birçok kez tadilattan geçmiş ve bugünkü halini almıştır.
Butik tarzda hizmet vermek ve misafirlerine sahip olduğu doğal ve eşsiz konumu en iyi şekilde yaşatmak, işletmemizin temel felsefesi olmuştur.
Tesisin en önemli özelliği deniz ve dinlenceyi bir arada en iyi şekilde sunmasıdır.

ÇAPABANKO RESTAURANT
Plaj bölümünde sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri gündüz ise çeşitli akdeniz lezzetlerini tadabileceğiniz eşsiz bir mekan sizleri bekliyor. Yunan adası Meis'in arka planda bıraktığı Kaş körfezine dair manzara ise doyumsuz güzelliği ile adeta damak çatlatan lezzetlere davetiye çıkartıyor.
Sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri büfe olarak servis edilmektedir.
Çapabanko ismini hemen ön tarafında yer alan dalış noktasından alır. Bilindiği üzere Kaş dalış turizminin en önemli mekanlarından biridir ve Çapabanko Dalış noktası da su altı zenginliği ile dalgıçları buraya çekmektedir.

KARE BAR
Denizin üzerindeki eşsiz konumu ve manzarası ile gündüz ve gece misafirlerini ağırlamaktadır. Balık tutkunları kare barın müdavimleri arasında yer almaktadır.



Aquarius Hotel Food Partners;
Pınar Grubu
Efes Pilsen
İkbal Şarküteri
SEK
Tat
Selpak
Eczacıbaşı
Iduna
Balparmak
Pastavilla
Superfresh
Yörükoğlu Süt Ürünleri
Yenigün Reçelleri
Erikli Su
Nescafe
Starbucks
Lipton
Hanımeli
Elmisko
Aynes

İletişim

Yetkili BURAK ÇORUMLUOĞLU
GSM 0530 400 9756
Telefon 0242 8361896
Faks 0242 8362021
Email info@aquariusotel.com
Resmi Web Sitesi www.aquariusotel.com
Adres Doğan Kasaroğlu Sokak 6
Çukurbağ Yarımadası
07580 Kaş
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri