Finn Sauna

  • Havuz Sauna
  • İZMİR

Hakkımızda

FİNN SAUNA şirket yöneticisi Okan Sim tarafından istikrarlı büyüme ve gelişme hedefleri olan, müşterilerinin sağlıklı yaşamalarını sağlayan ürünlerini, mükemmel hizmet anlayışı ile sunmak için kurulmuş bir şirkettir.

MİSYONUMUZ;

Müşterilerimize,sağlıklarını koruyan ürünlerimizi mükemmel hizmet anlayışı ile sunmak,istikrarlı büyüme ile başarılı olmak,Ege Bölgesi’nde sauna sektöründe faaliyet gösteren firmaların ilk aklına gelen,en kaliteli ve güvenilir,müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetinin temel hedef olduğu malzeme ve hizmet sağlayıcı şirket olmak.

VİZYONUMUZ;

Bölgemizde ve ulusal boyutlarda güvenilir,kaliteli ve istikrarlı yapısı ile sektöre yön verecek lider bir kuruluş olmak.

BAŞLICA HİZMETLERİMİZ;

*SAUNA İMALATI

Saunanın ahşap bir odadan daha fazlası olduğunun bilincinde, binlerce yıllık bir kültürü Türkiye’ye doğru tanıtmanın sorumluluğunu taşıyoruz.

Sauna, insana sadece doğru kullanıldığında faydalıdır. Aynı şekilde yanlış ve bilinçsiz projelendirilen saunalar vücudunuza zararlı bile olabilir. Yoğun iş hayatında vucudunuzun problem çıkarmasını istemiyorsunuz o halde dirençli bir vucut için lütfen saunaya.

*SAUNA

-Kalori yakar

-Kan dolaşımını hızlandırır

-Derin ve rahat bir uyku sağlar

-Kasları gevşetir

-Zararlı toksinlerin dışarı atılması sağlar

-Deri gözeneklerini temizler

-Stresi alır


*BUHAR ODASI

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir çözüm...


Gün boyunca yorulan vücudunuzu dinlendirmek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamak için, Tasarım Yapı buhar odaları alanında da çözümlerini sunuyor. Daha sağlıklı bir yaşama buhar odası ile merhaba diyebilirsiniz.


Buhar odası bakımı sonrası kaslardaki ağrı ve sızılar azalır, cilt derinlemesine temizlenir ve ihtiyaç duyduğu nemi tekrar kazanır.


Bakım sonrası kendinizi yenilenmiş, tazelenmiş ve yeni doğmuş gibi hissedeceksiniz...

Tüm firmalardan farkımız:Zamanında teslimat,en kaliteli malzeme,en temiz işçilik ..

www.finnsauna.net

İletişim

Yetkili OKAN SİM
GSM 0 532 425 24 39
Telefon 0 232 275 79 99
Faks 0 232 275 79 99
Email simokan@hotmail.com / finnsauna@finnsauna.net
Resmi Web Sitesi www.finnsauna.com.tr
Adres 649/4 sokak No:12 Göksu/Buca
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri