Sade Ahşap

  • Ahşap - Parke
  • İSTANBUL

Hakkımızda



Uzun yıllardır dekorasyon sektöründe değerli mimarlarımıza ürün talebinde bulunan müşterilerimize kurumsal ve bireysel butik hizmet veren firmamızı yakından tanımanızı sağlamak, olası ihtiyaçlarınızı iyi kalite ve makul fiyat anlayışı ile karşılamak arzusundayız.
Mağaza zincirleri, işmerkezleri, yönetim katları, idari ofisler ve ev dekorasyonları ile fuar standlarının ahşap mobilyaları ağırlıkta olmak üzere proje bazlı butik üretim ve uygulamalarını yapmaktayız.

ÜRÜNLER;

-MUTFAK

-BANYO

-KAPILAR

-YATAK ODALARI

-EV DEKORASYONU

-MAĞAZA VE OFİS

-DİĞER ÜRÜNLER

Toplam 1200 m'lik üretim ve idari alanlardan oluşan kendi modern binasında hizmet veren sade ahşap mimar, teknik eleman ve 25 kişilik kalifiye kadrosu ile proje bazında butik üretim yapan dekorasyon sektörünün en yüksek kalite ve kapasiteli firmalarının başında gelmektedir.

Firmamız makine parkı; bantlama, masifleme, çoklu delme, sıcak pres, panel ebatlama v.b. gibi çok sayıda nitelikli ve yeni makinelerden oluşup; üretim kapasitesi her türlü butik ve concept işleri karşılayabilecek düzeydedir.

Ayrıca pozitif basınçlı ısı kontrollü sulu sistem ile toz ve duman toplayan cila atım kabinleri ve kurutma odası mevcuttur. Yine makine dairesinin tümünde toz toplayan, ısıtma, taze hava dolaşımı ve nem kontrolünü sağlayan iklimlendirme sistemi mevcuttur.

İletişim

Yetkili Saffet DEMİRALAY
GSM
Telefon 0216 473 58 45
Faks 0216 488 42 33
Email info@sadeahsap.com
Resmi Web Sitesi www.sadeahsap.com
Adres Karlıktepe mah. Fahri Korutürk cad. Metal sok. N:11-B KARTAL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri