Akçelik Eşya İmalat

  • Demir Çelik
  • SAKARYA

Hakkımızda


1979 yılında büro malzemeleri imalatı ile Adapazarı Modern Sanayi Sitesinde faaliyete başlayan AK ÇELİK EŞYA İMALAT SANAYİİ 1990 yılına kadar Adapazarı'nda çelik eşya ve büro malzemeleri piyasasında hizmet vermiştir.

1996 yılına kadar TÜVASAŞ'ın Raylı Taşıtlar konusunda yedek parça üretimine başlamıştır.

1996 yılında Orhangazi Cd. No.40 Adapazarı adresinde Akçelik Eşya İmalat Taahhüt Tic.San.Ltd.Şti. olarak faaliyetine devam etmiştir.

2004 yılı haziran ayında 1000 metrekare kapalı alan 800 metrekare açık alanda kendi tesisini kurarak raylı taşıtlara yedek parça üretimi konusunda ihtisaslaşmış olup TCDD kuruluşları ve vagon onarımı ve yedek parça üretimi yapan firmalara hizmet etmeye devam etmiştir.

Firmamız yassı mamul (Çelik sac, paslanmaz ve alüminyum v.s.), boru profil, kesim, bölüm, kaynak, pres, işleri ve plazma kesim işleri konusunda müşteri isteklerini ve müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörde lider konuma gelmek araştırma geliştirme ve makine yatırımlarına hız vererek kaliteyi muhafaza ederek hem iç piyasanın ihtiyacını karşılamayı hem de ihracat yapmayı hedeflemekte ve bu yöndeki çalışmalarına hız vermektedir.

Hedeflerimiz


Sıfır hataya ulaşmak

Firelerimizi %10 nispetinde azaltmak

Teslimatımızı gecikmeden zamanında yapmak

Kalite Polikamız

Çalışanlarımızın ortak katılım ve çabaları ile sürekli gelişen teknolojiyi takip etme anlayışı içinde mamul kalitesini müşteri isteklerini ve memnuniyetini sağlayarak ulusal ve uluslar arası kalite standartlarına uygun olarak en ekonomik şekilde ve istenilen teslim süresi içinde uzun ömürlü ve çevreyi gözetecek ürünler üreterek kalite farkı ile sektöründe lider konuma gelmek firmamızın yapı taşını oluşturan personelin rahat ve güvenli bir ortamda çalışabilmeleri için maddi ve beşeri tüm imkanları seferber etmek firmamızın politikasıdır.

İletişim

Yetkili İLHAN AK
GSM
Telefon 0264 229 43 95
Faks 0264 229 43 96
Email bilgi@akcelikesya.com.tr
Resmi Web Sitesi www.akcelikesya.com.tr
Adres Cumhuriyet Mah. Eskişehir Yolu Üzeri No: 2
Aşağı Kirazca Nehirkent
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri