Akın Haddecilik

  • Demir Çelik
  • DENİZLİ

Hakkımızda


AKIN HADDECİLİK 1988 yılında kurulmuştur. Bugün 15.000 m2 kapalı alan içinde 3 ayrı hadde ünitesine sahip ve yıllık 80.000 ton kapasiteli firmamız gelişimini 2005 yılında İzmir Aliağa Organize Sanayinde edindiği 25.000m2 lik alan üzerine 2006 yılında yatırımına başlayacağı 120.000 ton kapasiteli tesis ile de sürdürerek toplam profil üretimini yıllık 200.000 tona çıkaracaktır.
Akın Haddecilik portföyünde Ticari Profiller adı altındaki ürün gruplarının tamamını barındırarak müşterilerinin ihtiyaçlarını tek bir yerden görebilecekleri bir “metal market” hizmetini esas almıştır. Bu bağlamda Kare, Lama, Eşkenar Köşebent, NPU, NPI ve T profillerinde üstün kalite ve uygun fiyatlardaki üretimi ve stoklarıyla müşterilerinin hizmetindedir.
TSE kalite belgesi; ASTM, DIN, TS, EN gibi dünya standartlarında üretimleri; ve pek yakında edinilecek ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası yanı sıra Akın Haddecilik için esas olan kalite değerlendirmemiz müşteri memnuniyetimizdir.

Arkalarında, “Kazan-Kazan” mantığı ile hareket ederek müşterilerinin kârlılığını kendi kârı sayan Akın Haddeciliği hisseden müşterilerimiz, içinde bulunulan çağın vazgeçilmez bir avantajı kabul edilen tedarik zincirlerine güçlü bir halkayı yerleştirmiş olurlar.
Akın Haddecilik yönetici ve çalışanları arasında paylaşılan, hep daha iyiye ve ileriye dönük geniş vizyon sayesinde firmamız verimli üretim, düşük maliyet elde etmek için sürekli değişim ve gelişim fırsatlarını araştıran, bu fırsatları değerlendirmede ise hiç vakit kaybetmeyen bir politikayı esas almıştır. Bu prensiplerden hareketle dizayn edilen hadde ünitelerimiz kısa sürede farklı taleplere adapte olabilmekte, sizlerin ihtiyaç duyduğu ürünleri, yine ihtiyaç duyulan zaman zarfında üretebilmektedir. Bu sayede sürekli, güvenilir ve hesaplı tedarikçi olma misyonunu an ve an gerçekleştirmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

*EŞİTKENAR KÖŞEBENTLER

*KARE PROFİLLERİ

*NPI PROFİLLERİ

*T PROFİLLERİ

*NPU PROFİLLERİ

*LAMA DEMİRLERİ

*ASDASD

İletişim

Yetkili FATİH AKIN
GSM
Telefon +90(258)371-3185
Faks +90(258)371-1839
Email info@akinhadde.com
Resmi Web Sitesi www.akinhadde.com
Adres İzmir Yolu Üzeri, 2600 Sok. No:36
20085 Gümüşler
Şehir DENİZLİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri