Anıl Paslanmaz Çelik San. Ve Tic. Ltd.şti.

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda


1980 yılında ANIL Sanayi ve Ticaret - Cahit Anık adı ile kurulan firmamız 1995 yılında limited şirketi halini almıştır. Perşembe pazarında faaliyete baslayan ANIL bugün Dudullu Ümraniye de bulunan yeni deposunda hizmet vermeye devam etmektedir.

Sadece Paslanmaz Çelik kalitelerinde, baslıcaları 303 / 304 / 304L / 316L / 316Ti / 310S / 321 / 420 / 431 / 440C/ 430F / Duplex kaliteleri olmak üzere yuvarlak, kare, altıköse çubuklar, lama, köşebent, boru,dirsek, profil, sac ve diğer fittings malzemeler sürekli olarak stoğumuzda bulunmakta ve satışı yapılmaktadır.

Türkiye pazarının ihtiyaç duyduğu yenilikleri takip etme anlayışı; ANIL Paslanmazı her türlü rekabetçi ortamda güçlü kılabilmiştir. Pazarda ihtiyaç duyulan farklı ölçü ve kalitelerdeki paslanmaz çeliği bünyesinde bulundurarak en kaliteli malzemeyi en hızlı şekilde ve mümkün olan en uygun fiyata sunabilmeği ilke edinmistir.

Müsterilerimizin özel taleplerine istinaden stoklarımızda bulunmayan ölçü ve kalitedeki malzemelerin temini, yurtdısındaki güçlü üretici ve stokçu bağlantılarımız sayesinde kısa sürede gerçeklestirilmektedir.

ANIL Paslanmaz Çelik olarak önümüzdeki yıllardaki hedefimiz Türkiye Pazarında oluşturduğumuz güven ve kalite imajını gelistirerek çevre ülkelerde de yaygınlastırmak olacaktır.

Vizyonumuz :
Sanayi Firmalarınınn en önde gelen paslanmaz çelik uzun mamül sağlayıcı ortaklarından biri olarak paslanmaz çelik piyasasında daima önemli bir aktör olmak.

Misyonumuz: Sürekli gelişme ve iyileşme mantığı ve müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde şağlanması koşulu ile piyasanın ihtiyaç duyduğu paslanmaz çelik talebini karşılamaktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

*YUVARLAK ÇUBUK - MİL

*PASLANMAZ ÇELİK LAMA

*PASLANMAZ ÇELİK KARE

*PASLANMAZ ÇELİK ALTIKÖŞE

*PASLANMAZ ÇELİK KÖŞEBENT

*BORU VE KUTU PROFİL

*PASLANMAZ ÇELİK SAC

*PASLANMAZ FİTTİNGS

İletişim

Yetkili VOLKAN ANIK
GSM
Telefon 0216 499 11 04
Faks 0216 420 18 63
Email info@anipaslanmaz.com
Resmi Web Sitesi www.anilpaslanmaz.com
Adres Esenşehir Mah. Mimar Sinan Cad. No 2 A-Blok 34776 DES Sanayi Sitesi Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri