Alpan Profil

  • Demir Çelik
  • SİVAS

Hakkımızda


Üretim tesisimiz Sivas 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunmaktadır. 3000 m2 açık alan ,2000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 5000 m2 alana sahiptir. 1999 tarihinden itibaren üretim faaliyetlerimizi bu adreste gerçekleştirmeye başlanmış ve yılda 12.000 ton kapasiteye ulaşmıştır.



İleri teknoloji kullanılarak kurulan tesisimize ek olarak 2006 yılında yeni yatırımlar hedeflemekteyiz. Tesislerimizde , bütün PVC plastik profil sistemleri için gerekli olan destek sacı profili , stor kepenk ve asma tavan profilleri , duvar, siva ve sera profilleri ile çelik kapı kasaları ile her türlü özel profil imalatı yapılmaktadır.
Her yıl ürettiği PVC destek sacı profilinin yüzde 60’ını Almanya ‘ya ve Fransa’ya ihracat konusunda araştırma faaliyetleri devam etmektedir.Alpan Profil 2006 yılında Fransa ve Hollanda’da şubelerini açmaktadır.



Bulgaristan, Romanya, Hollanda gibi Avrupa ülkeleri ile Mısır, Tunus ve Cezayir gibi kuzey Afrika ülkelerine de ihracat yapabilmektedir. Bunun yanında yurt genelinde de örgütlenme çalışmalarımızı sürdürmek ve PVC sektörünün ihtiyacı olan diğer aksesuarların da üretimini yapmak hedefimizdir.

ÜRÜNLERİMİZ;

*C Profil Destek Sacı

*U Profil Destek Sacı

*G Profil Destek Sacı

*PVC Profil Destek Sacı

*Tavan ve Duvar Profili

İletişim

Yetkili NACİ ALPAN
GSM
Telefon 0346 218 12 82
Faks 0346 218 12 85
Email alpanprofil@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.alpanprofil.com
Adres
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
7. Cad. No : 43
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri