Alka Group

  • Demir Çelik
  • KOCAELİ

Hakkımızda


ALKA SANAYİ A.Ş 1972 yılında temelleri atılmış olup, bugün ALKA GRUP bünyesindeki faaliyetlerine devam etmekte olan bir kuruluştur.

ALKA SANAYİ A.Ş.'nin ana konuları, otoyol korkulukları (yol güvenlik bariyerleri), her tür prefabrik çelik konstrüksiyon yapılar, GSM baz istasyonları ve yüksek reklam panolarında (özellikle fast food, bankalar, petrol şirketleri gibi) kullanılan totem direkleri, aydınlatma, bayrak ve anten direkleri v.b. yapıların imalatı, montajı ve galvaniz kaplama yapılması şeklinde özetlenebilir. Ayrıca karayolarında ihtiyaç duyulan her türlü "İŞARETLEME MALZEMELERİ " imalat ve montajında uzman firma özelliğini korumaktadır.

Bunların yanısıra gerek inşaat, mekanik, elektrik proje uygulamalrının müstakil olarak yapılması, gerekse komple anahtar teslimi müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi şeklinde uygulamaları da mevcuttur.

Firmamızın yukarda sözü edilen tüm imalatlarla ilgili olarak, özellikle otoyollarda kullanılan otokorkuluk sistemlerinin Türkiye'deki en büyük imalatçısı konumundadır.

ÜRÜNLERİMİZ;

*OTOYOL KORKULUKLARI

*ÇELİK KARKAS YAPILAR

*DİREKLER, İŞARET LEVHALARI

*FASON GALVANİZ KAPLAMA

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 676 64 40 - 00 Galvaniz Bölüm :0262 641 30 97
Faks 0262 658 81 78
Email alka@alkagroup.com.tr
Resmi Web Sitesi www.alkagroup.com.tr
Adres Cumhuriyet Mah.Erhan Sok. No:10 Şekerpınar/GEBZE
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri