Adaçelik Endüstriyel Yapı

  • Demir Çelik
  • SAKARYA

Hakkımızda


1990 yılından beri şahıs işletmesi olarak faaliyet gösteren firmamız 2005 yılında şirketleşerek ADAÇELİK ENDÜSTRİYEL YAPI LTD. ŞTİ adını almıştır.

Organize edilmiş ekip çalışmasıyla kısa zaman da yüksek performans sergileyerek, fabrika binaları, akaryakıt istasyonları, otomotiv showroomları, silolar, yaşam alanları gibi çelik yapılar ve bu yapılarla bağlantılı betonarme işlerini yaparak sektördeki varlığını kanıtlamıştır.

Fabrikada imalat yerinde montaj sistemi ile çalışan firmamız; kullanıma hazır çelik yapıların imalatını gerçekleştirmektedir.

Üretimde çeliğin mukavemet ve estetik özelliklerinden yararlanarak, uzun ömürlü, dayanıklı ve yapımından sonra da ölçüleri değiştirilebilen fabrika binaları, depolar, spor tesisleri, alışveriş merkezleri, üst geçitler ve çatı sistemleri gibi yapıları çelik yapı olarak üretmektedir.

Firmamız proje esaslı çalışmakta olup; kendisine sunulan projelerin üretimini yapmakla birlikte profesyonel kadrosuyla üretimi gerçekleştirilecek olan yapılara alternatif projelerde sunmaktadır.

Türkiye’nin hemen her bölgesinde referansları olan firmamız gelişimden yana, müşteri odaklı yaklaşımı ve alanında uzman çözüm ortaklarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

HİZMETLERİMİZ;

*ENDÜSTRİYEL ÇELİK YAPILAR

*CEPHE GİYDİRME SİSTEMLERİ

*ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA

*ENDÜSTRİYEL YALITIM

*AKARYAKIT İSTASYONLARI

İletişim

Yetkili SÜLEYMAN TUNA
GSM
Telefon 0264 291 14 25 - 0264 291 14 24
Faks 0264 291 14 26
Email info@adacelik.com
Resmi Web Sitesi www.adacelik.com
Adres Adaçelik Endüstriyel Yapı Ltd.Şti.
Uluyol Caddesi No.44/B - ERENLER
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri