Karpanel

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • SİVAS

Hakkımızda


KARPANEL’in işi, sizin işiniz için gerekli olan soğuk depolama ve iklimsel alanları geliştirmek, dizayn etmek ve kurmaktır. Amacımız müşterilerimize arzu ettikleri çözümleri kaliteli ve hızlı bir şekilde sunarken işletme ve üretim maliyetlerini mümkün olduğunca azaltmaktır. Bütün şok ve soğutma makineleri, ekipman ve sistem seçenekleri için, teknoloji ve öngörü ile doğru çözümler sunmak, özel talepleriniz için yeni tasarımlar üretmek, Karpanel’in uzmanlık alanıdır.
Soğuk hava odaları, endüstriyel soğutma sistemleri, şok dondurucular, gemi ve marin tipi soğutucular, klimalar, buz makineleri, su soğutma sistemleri, soğuk oda panelleri üretim, satış, bakım ve servis hizmetleri ana faaliyet konularımızdır.
Yüksek üretim kalitesi ve ürünleri sürekli iyileştirerek geliştirme politikasını, kendisine ilke edinmiştir. Ayrıca, dünyadaki yeni teknolojileri yakından takip ederek, yaptığı yenilikler ve yatırımlarla da teknolojik anlamda liderliğini her zaman kanıtlamaktadır. Gıda üretim ve işleme prosesleri de dahil olmak üzere, "Soğutma sektörünün tüm alanlarında hizmet veren Karpanel yurtiçinde ve yurtdışın gıda güvenliğinin en önemli ismi olma yolunda büyük adımlarla ilerlemektedir, bu misyonu yerine getirmekteki başarısını ülke sınırları dışına taşıyarak, dünya çapında lider firmalar arasına girmeyi kendisine vizyon edinmiştir
Karpanel bugün olduğu gibi, gelecekte de, hem Türk toplumunun, hem de dünya toplumlarının gerçek iş güvencesi olmaya devam edecektir. Yeni ve değişik ürünler üretmek, başarılı işleriniz için verimli yatırımlar üstlenmek amacıyla her zaman sizlerle beraberiz ..."

Hizmet alanımız

Soğutma sistemlerinde satış ve üretim sürecindeki standart gereksinimlerin karşılanmasından, bir firmanın kullanmakta olduğu ekipmanın arızalanması halinde arıza giderilene kadar yerine muadil cihaz verilmek sureti ile müşterinin mağdur olmasını önleyecek hizmet anlayışına sahip teknik servis desteğinin verilmesine kadar çok geniş bir ölçeğe sahiptir.
İlkelerimiz

Çalışma ilkelerimiz; müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerinin, mümkün olan en doğru ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması ve uzun soluklu ticari ilişkilerin geliştirilmesidir. Bu ikisinin birbirine bağlı olduğunun bilincindeyiz. Size, ihtiyacınız doğrultusunda işinizin özgün gereksinimlerinden, standart gereksinimlerine uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

Hedeflerimiz

Günümüzde, bütün sektörlerde hızlı bir değişim ve gelişme yaşanmaktadır. Pazarların, yerel ve küresel ölçekte bütünleşmesi, medyanın yaygınlaşması, bütün sektörlerde rekabeti yoğunlaştırmaktadır. Yoğun rekabete karşın, ilerlemenin en temel koşulu kurumsallaşmaktır. Tüm Türkiye' de ve tüm sektörlerde firmaların kurumsallaşma çabası içinde olduğunu görmekteyiz. Karpanel; rekabet sürecinde müşterilerinin güçlenmesini, standart ve özgün gereksinimlerini en yüksek kalite/maliyet oranında karşılamayı hedeflemektedir.
Fiyat Anlayışımız

Soğutma Sektöründe fiyatlandırma, gerek ürün çeşitliliğinden gerekse standartların olmamasından ciddi farklılıklar göstermektedir. Karpanel, profesyonel iş anlayışına uygun olarak sunduğu hizmetlerde standart fiyatlandırmaları kullanmaktadır. Sunduğu hizmetten bir kez ve kabul edilemez oranlarda kar elde etmeyi hedefleyen kapkaççı yaklaşımlarla uzun vadeli ticari ilişkilere girilemeyeceğinin bilincindeyiz. Ürünlerimizde kullanılan malzemeler ve ürün özellikleri fiyatı doğrudan etkilemektedir. Ürün ve hizmetlerimizi fiyatlandırırken, farklı malzemeye/işçiliğe göre farklı alternatifleri sizlere sunmaktayız. İş ortağınız olarak bizlere düşen; gereksiz maliyetler veya hedef/kalite ilişkisi konusunda sizleri uyarmak ve ürün/fiyat çeşitliliğini sizlere sunmaktır.

Servis - Garanti ve Yedek Parça
Karpanel; tüm ürün ve hizmetlerine garanti vermektedir. Kendimizden kaynaklanan hataları, müşterimizle diyalog içerisinde telafi ederek gidermekteyiz. Bu garanti, yasal zorunlulukların ötesinde bizler için bir anlayış ve etik sorunudur. Kullandığımız bütün malzeme ve ekipmanlar birinci kalite iş alma hedefimize göre seçilmektedir. Tüm üretim ve projelerimizde bilgisayar destekli tasarımın gücünü kullanarak en doğru ve en kesin sonuca ulaşmak için çalışmaktayız. Kaliteyi ve dürüstlüğü temel alan hizmet anlayışımızı her zaman hissedeceksiniz. Karpanel yurt dışında da birçok ülkede yetkili servislere sahiptir. Yurt içinde ve dışında 24 saat içerisinde servis sistemi uygulanarak kesin ve kalıcı çözümler sunulmaktadır.
Garanti süresi dışına çıkmış cihazların aylık periyodik bakım hizmetleri yine geniş servis ağımız sayesinde zamanında yapılmakta, cihazların yıllarca sorunsuz çalışmaları sağlanmaktadır

Enerji Tasarrufu ve Çevrecilik

Kaliteli ekipman ve thermic dizayn sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlamakta ve verim arttırılmaktadır. Gürültü konusunda Avrupa normları seviyesinde olan makineler üretilmektedir.
Karpanel cihazlarında çevre ve ozon dostu soğutucu gazlar kullanılmakta olup bu konu üzerinde hassasiyet gösterilmektedir.

Uluslar Arası Güven

Avrupa güvenlik normlarına göre üretim yapan ve bunu belgelendiren Karpanel, kalite güvence çalışmalarını sürdürmektedir. Kullandığı yedek parçaların tamamı, sınıfında uluslar arası kaliteye sahiptir. İnsan, makine ve çevre güvenliği için kullandığı elektriksel ekipmanların yanı sıra her makine için uygulanan mekanik ve elektronik test ile fabrikada test edilerek özel ambalajı ile kullanıcıya ulaştırılmaktadır.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Firmamız tarafından koşulsuz müşteri memnuniyeti ilke edinilmiştir.
En iyi reklamın müşteri referansları olduğunu bilen, müşteri memnuniyetinin de kaliteden geçtiğine inanan şirketimiz, yıllardır müşteri memnuniyetinden ödün vermeden üretimini sürdürmektedir. Türkiye’nin sayılı firma ve kurumlarına soğutma alanında üretim, proje − taahhüt, satış, montaj ve servis gibi farklı hizmetleri veren Karpanel yıllar boyunca sizin yanınızda olmayı hedeflemektedir. Bir Karpanel ürününe sahip olmak müşterilerimiz için ayrıcalıktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

*ENDÜSTRİYEL PANEL

*İZOTERMİK KAPILAR

*ENDÜSTRİYEL SOĞUK DEPO

*SOĞUTMA CİHAZLARI


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0346 221 80 43 (pbx)
Faks 0346 225 12 37
Email karpanel@karpanel.com
Resmi Web Sitesi www.karpanel.com
Adres Ece Mahallesi Kırıkseten Caddesi No:12
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri