Ar - İş Makine Kazan Ve Çelik Konst.

  • Makine
  • EDİRNE

Hakkımızda

AR-İŞ MAKİNE KAZAN ÇELİK KONSTRÜKSİYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., paslanmaz stok tankları, paslanmaz silolar, paslanmaz kazanlar, paslanmaz karıştırıcılar...vb. makine ve ekipmanların, çelik konstrüksiyon çatıların ihtiyaç ve talepler doğrultusunda başta gıda ve sanayi (endüstri) olmak üzere her çeşit sektöre imalat ve montajını yapmaktadır.

AR-İŞ, Kuruluş gününden bugüne kadar gıda sektörüne makine ekipmanları başta olmak üzere, kazan ve çelik konstrüksiyon üreten firmamız her geçen gün teknolojik gelişmelere bir yenisini ekleyerek, gelecek için herzaman parlayan bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Anahtar teslimi yağ ve yem fabrikalarına kadar uzanan üretiminde bilgi ve tecrübesini müşterileri ile paylaşmaktadır.

AR-İŞ, 1960 tarihinde Mustafa Peközcan tarafından torna ve kaynak atölyesi olarak kurulmuştur. 1980 tarihinden beri 44 yıllık deneyimiyle AR-İŞ MAKİNE KAZAN VE ÇELİK KONSTRÜKSİYON SAN. Faruk Peközcan tarafından yürütülmektedir. 07.02.2006 tarihinde yeni ünvanı ile limited şirketi adı altında AR-İŞ MAKİNE KAZAN ÇELİK KONSTRÜKSİYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak değiştirilmiştir. Hergün ilerleme yolunda olan AR-İŞ 2006 yılında kurduğu 1500 m2'lik yeni tesisi ile rahat çalışma ortamı, istihdam sağlamıştır. Yeni fabrikamızda siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Ürün yelpazesi içinde yağ, yem, çeltik fabrikalarına ve diğer sanayi kuruluşlarına ihtiyaç duyulan her çeşit makineyi üretmektedir.
Atık su arıtma ve arıtma çamuru termal kurutma tesisleri dahilindeki big-bag torbalama sitemi, silo ve ekipmanları, taşıyıcı sistemleri, çelik konstrüksiyon çatı ve yapı, imalat, montaj, izolasyon ve devreye alma sistemleri imalat ve montaj işlerini yapmaktadır.
Dik deodorize kazanları, Rafine(Batch Sistem) kazanları, Rafine Montaji, Ham yağ ünitesi imalat ve montaji, ekstraksiyon kazanları, ekstraksiyon montajı, kavurma tavaları, kızgın yağ kazanları, dik ve yatay helezonlar, konveyör bantlar, elevatörler, çöp sasör, baraban, evrika, paslanmaz silo imalatı, paslanmaz stok tankı imalatı, paslanmaz kazan imalatı, paslanmaz karıştırıcılar, çelik konstrüksiyon çatılar ve çeşitli makine ekipmanları yüksek kalite ve teknolojide üretilmektedir. Harika işçiliği ve kaliteli malzeme kullanımı ile üretimin herzaman zamanında teslimi ve satış sonrası verdiği destek ile bir bütün olarak AR-İŞ kısa sürede ilerleme yolunda başarılı olmuştur.

Üretimimiz sadece teslim etmekle bitmez, sürekli iletişim ile müşterilerimizin istek ve sorunlarına çözümler üretmekteyiz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartarak, anahtar teslimi projeler ve tesisatlar oluşturmak, satış sonrası servis hizmetinde ödün vermeden ilerlemek ana hedefimizdir.

Sunduğumuz kaliteli ve güvenli iş teslimleri ile sizinle de çalışmak isteriz.
Saygılarımızla,

AR-İŞ MAKİNE KAZAN ÇELİK KONSTRÜKSİYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ÜRÜNLERİMİZ;

KOMPLE BİTKİSEL YAĞ FABRİKALARI

KOMPLE YEM FABRİKALARI

Çelik Konstrüksiyon Çatı ve Yapılar

Paslanmaz Stok Tank İmali ve Montajı

Paslanmaz Silo Sistemleri

Paslanmaz Kazanlar

Atık su arıtma ve arıtma çamuru termal kurutma tesisleri dahilindeki big-bag torbalama sitemi, silo ve ekipmanları, taşıyıcı sistemleri, çelik konstrüksiyon çatı ve yapı, imalat, montaj, izolasyon ve devreye alma Sistemi

Reaktörler - Karıştırıcılar ( Katı ve Sıvı )

Taşıyıcı Sistemler

Su Yumuşatma Sistemleri

Öğütme Sistemleri

Ayrıştırıcı & Ezici Sistemler

Pelet Sistemleri

Magnet Sistemleri

Torbalama ve Dozajlama Sistemleri

Filtre Sistemleri

Kırıcı Sistemler

Siklon

Kurubuhar Ocakları

Kavurma Tavaları

Kömür Yakma Stoker Takımları

Kömürlü Kızgın Yağ Kazan Sistemleri

Dosier Wals ve Ani Kapama Klapesi

Paslanmaz Eşanjör

Tesisat İmalat ve Montaj İşleri

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0284 513 22 82 - 513 22 83
Faks 0284 513 47 35
Email info@arismakine.com.tr
Resmi Web Sitesi www.arismakine.com.tr
Adres Merkez: Sanayi Sitesi 12. Blok No:4 UZUNKÖPRÜ

Fabrika:Sanayi Sitesi 17. Blok No:2 UZUNKÖPRÜ

Şehir EDİRNE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri