Özgür Endüstriyel

  • Demir Çelik
  • ADANA

Hakkımızda

1992 yılından bu yana, endüstri alanında emin ve istikrarlı adımlarla ilerlemekte olan Özgür Endüstriyel A.Ş, merkezi Adana olmak üzere 2002 yılından itibaren İstanbul’da şube açarak hizmet ağını genişletmiş olup Türkiye'nin her köşesine ve yurtdışına, bağlı şirketlerinin güç birliği ve 100'den fazla deneyimli çalışanı ile yüksek kalitede hizmet sunmaktadır.

Her normda ve ölçüde; vana, teknik bağlantı elemanları, pompa, boru çeşitleri satışı ve pazarlaması yapmakta olan Özgür Endüstriyel A.Ş, dinamik çalışma kadrosu ve deneyimli satış mühendisleriyle; malzeme, teknik döküman ve proje bazındaki çalışmaları ile ülke sanayisine, kurulduğu günden bu güne, destek olmaya devam etmektedir...

Özgür Endüstriyel A.Ş. ayrıca; bağlı şirketleri olan Arı Endüstriyel Ltd. Şti. ile tüm normlarda kaliteli flanş taleplerine, Sar A.Ş. ile atık su pompası ihtiyaçlarına, Keymak Ltd. Şti. ile fabrika bakım-onarım ve doğalgaz tesisatı işlerine hızla ve en çözümcül şekilde cevap vermektedir.

Türkiye ve yurtdışında yaygın olan markaları kapsayan bayilikleri ile Özgür Endüstriyel A.Ş. kalifiye personeli, üstün hizmet anlayışı ve ticari birikiminin birleşimiyle endüstri ve sanayi alanındaki tüm taleplere en uygun hizmeti sunmaya devam etmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-VANALAR

-SEVİYE GÖSTERGELERİ

-KONDENSTOPLAR

-KOMPANSATÖRLER

-PİSLİK TUTUCULAR

-ÇEK VALFLER

-POMPALAR

-HİDROFORLAR

-SICAKLIK - BASINÇ ÖLÇERLER

-SU SİSTEMLERİ

-FİTTİNGS MALZEMELER

-DİĞER ÜRÜNLER

İletişim

Yetkili Necati KESKİN
GSM
Telefon 0322 454 68 68
Faks 0322 454 39 99 - 453 05 55
Email adana@ozgurendustriyelas.com
Resmi Web Sitesi www.ozguras.com.tr
Adres MERKEZ : Reşatbey Mah. Fuzuli Cad. 16. Sk. No:26 Seyhan ADANA

ŞUBE 1 : İstasyon Cad. Giptaş Sanayi Sit. A Blok No: 17 Tuzla İSTANBUL

Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri