Güvensan Elektronik Ve Güv. Sis.

  • Güvenlik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

NEDEN GÜVENLİK..?



*
Türkiye ve dünya genelinde sürekli tırmanma eğiliminde olan terör, hırsızlık, yaralanma, tehdit ve diğer birçok yasadışı eyleme karşı şahıs ve tesislerin güvenlik ihtiyaçlarını sağlamak artık günümüzde daha kesin ve mecburi hale gelmiştir.



*
Toplumumuzun gelişmesi ve büyümesi ile birlikte aynı zamanda ekonomik sıkıntılar yaşadığımız zamanları zorlaştırmakla birlikte, yaşamımızın her aşamasında özellikle içinde bulunduğumuz dönemde can ve mal güvenliğimizi büyük bir tehdit altında tutmaktadır.



*
Burada bizlere düşen görev bu tehdit ve tehlikeleri, teknolojinin sağladığı imkanları sunarak ve insan unsurunu eğitimli hale getirerek saf dışı bırakmaktır.



*
Günümüzde “Güvenlik” kavramı zaman ve mekan boyutları doğru zamanda doğru yerde ve en önemlisi doğru yöntemlerle korunmayı öngörür.



*
Büyük maliyetlerle kurulan işletmeler ve binalar güvenlik sorununa karşı ciddi soru işaretleri taşımaktadır.En önemli kriter, gözden kaçacak en ufak bir ihmalin, telafisi mümkün olmayan sonuçlara yol açmasıdır.



*
GÜVENLİK ancak amacına uygun, doğru tasarlanmış bir sistem ve organizasyon ile sağlanabilir.İyi bir güvenlik sistemi oluşturulmadan önce var olan risklerle birlikte gelecekte oluşması muhtemel risklerinde bir arada değerlendirilmesi gerekir.





İŞTE DÜNYADA BÜYÜK BİR HIZLA GELİŞEN GÜVENLİK TEKNOLOJİSİ, PRATİK VE ETKİLİ SİSTEMLER ÜRETMEKTE VE ÇÖZÜMLER GÜNDELİK HAYATIMIZA HIZLA GİRMEKTEDİR.

GÜVENLİKTE KULLANILAN ELEKTRONİK SİSTEMLER İSE MODERN, İŞLEVSEL VE KALICI GÜVENLİĞE ULAŞAN ÇÖZÜMLERİN EN ÖNEMLİ PARÇALARIDIR…


Firmamızın amacı;



Güvenlik ve iletişim alanında ileri teknolojiyi Türkiye ve dünya çapında kaliteli sorunsuz ve ekonomik bir şekilde siz müşterilerimize sunmaktır.Bu anlamda kurulan sistemi müşteri memnuniyetini esas alarak;



1. Uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendirmek,

2. Kolay ulaşılabilir olmak,

3. Sorunlara anında çözüm üretmek,

4. Güvenlik ve iletişim alanında var olan hizmet kalitesini geliştirmek,

5. Bilgi paylaşımını sağlamak,

6. Türkiye’de güvenlik kavramının öneminin kavranması için çalışmalar yapmak,

7. Bilgi ve teknolojiye dayalı güvenlik bilincinin yaratılmasına katkıda bulunmaktır…

HİZMETLERİMİZ;

-ALARM SİSTEMLERİ

-KAMERA SİSTEMLERİ (CCTV)

-PERSONEL DEVAM KONT. SİST. (PDKS)

-YANGIN İHBAR SİSTEMLERİ

-BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM HİZMETLERİ

İletişim

Yetkili Celal BÜYÜKKAHRAMAN
GSM
Telefon 0212 628 35 91 - 0212 508 00 55
Faks
Email iletisim@guvensanalarm.com
Resmi Web Sitesi www.guvensanalarm.com
Adres Oruçreis Mahallesi Gazi Caddesi No:38 Bağcılar
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri