Akyol Medikal

  • Medikaller
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Akyol Medikal Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. Disposable (Tek kullanımlık) Cerrahi örtü ve önlük sistemlerini Türkiye ve Avrupa pazarına sunmak ve ilkleri üretmek vizyonuyla kurulmuş, üretim ve pazarlama odaklı çalışan bir firmadır.

Akyol Medikal San.Tic.Ltd.Şti. Aralık 2004' den itibaren ürünlerini pazara sunmaya başlamıştır.

2006 yılından itibaren ürünlerini CE belgesiyle sunmakta ve ISO 9001:2000 ve ISO 13485:2003 belgesine sahip üretim yerinde üretimini sürdürmektedir.

Akyol Medikal San.Tic.Ltd.Şti.'nin özünde, kusursuz üretim, modern pazarlama ve marka yaratma konusundaki profesyonel deneyimin birleşimi yatmaktadır.

Bu birleşim, yaşam kalitesini arttıracak ve tüm taraflara fayda sağlayacak şekilde harmanlanarak, EUROPACK ® markalası ortaya çıkarmıştır.

EUROPACK ® örtü sistemleri Türk ve Avrupa medikal pazarında yerini alacaktır.

Disposable (Tek kullanımlık) örtü ve önlük sistemlerinin en önemli avantajı, hasta ve doktor arasındaki bakteri alışverişinin önüne geçerek enfeksiyon riskini ortadan kaldırabilmesidir.

Akyol Medikal San.Tic.Ltd.Şti. titiz, özenli, insan odaklı ve profesyonel çalışma anlayışı ile yaşam kalitesini arttırmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir.Daimi hedefi bu pazarda uzun süreli ilişkiler, işbirlikleri ve yatırımlar kurmaktadır.

ÜRÜNLER;

CERRAHİ ÖNLÜKLER

CERRAHİ ÖRTÜLER

CERRAHİ ÖRTÜ SETLERİ

NON STERİL ÜRÜNLER

TRAXLT SÜREKLİ OKUNABİLİR BEDEN DERECESİ

NEXTEMP HASTAYA AİT KARTLI BEDEN DERECESİ

ÇAM AĞACI DİSPOSABLE

POŞ-DRENAJ TIPASI

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0222 221 75 99
Faks 0222 221 66 73
Email info@akyolmedikal.com
Resmi Web Sitesi www.akyolmedikal.com
Adres Kurtuluş Mah. Ünaldı Sok. No:18
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri