Kastaş

  • Hidrolik
  • İZMİR

Hakkımızda


KASTAŞ OLARAK;

Kastaş Kauçuk A.Ş. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde, 7.000 m² kapalı alan olmak üzere, toplam 10.000 m² ’ lik modern tesislerinde Hidrolik & Pnömatik sızdırmazlık elemanları ve teknik kauçuk parçalar üretmektedir.
Çalışmakta olduğu NBR, HNBR, FKM ( Viton ), PU, CR ( Neopren ), EPDM, NR ( Tabi Kauçuk), SR ( Sentetik Kauçuk ), VMQ ( Silikon ), POM ( Polyacetal ), PA6 ( Polyamid – Nylon 6 ), PA 6.6 ( Nylon 6.6 ), TPE ( Termoplastik Elastomer ), PTFE gibi malzemeler ile Dünya Sanayisinin her türlü Hidrolik-Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları ve teknik kauçuk parça ihtiyaçlarına güvenilir çözümler sunmaktadır.

Üretimde PLC kontrollü kauçuk ve plastik enjeksiyon tezgahları, vakum presler, tam ve yarı otomatik keçe kesme tezgahları, kryojenik ( soğuk çapak alma ) ve sulu çapak alma tezgahları kullanılmakta olup, Solid Works, Auto Cad ve Master Cam Software’lerin kullanıldığı Mühendislik Hizmetleri Departmanı ve CNC tezgahları içeren modern kalıphanesi ile tasarım ve kalıp üretim çalışmaları gerçekleşmektedir.

Hidrolik – Pnömatik sızdırmazlık elemanları malzemeleri ile ilgili; her türlü testin yapıldığı laboratuarımızda ürettiğimiz bütün karışımlara %100 oranında reometre testi, kopma kuvveti ve kopma uzama testi, sertlik ölçüm testi ve düzenli yaşlandırma testleri yapılmakta olup, ölçü kontrolleri profil mikroskobu ile bilgisayar ekranında yapılmakta, talep eden müşterilerimize çok hassas ölçüm raporları gönderilmektedir.
Planlama departmanımızda kullandığımız, ticari programımıza entegre çalışan MRP sistemimiz sayesinde; depolarımız ve ürünlerimizin her türlü operasyon aşaması ayrıntılı olarak görülmekte, bu bilgiler ışığında yapılan planlama faaliyetleri ile müşterilerimize daima uygun teslim süreleri ile hizmet vermekteyiz.
Ayrıca; daima müşterilerimizin beklentilerine uygun olarak Depolama ve Sevkiyat Bölümümüz, ilk giren ilk çıkar prensibi ile çalışmaktadır.

İletişim

Yetkili HAYDAR ATILGAN
GSM
Telefon 0232 376 88 26
Faks 0232 376 87 57
Email info@kastas.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kastas.com.tr
Adres Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10001 Sokak No:19 35620 Çiğli
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri