Ankara Fotokopi Makinası

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • ANKARA

Hakkımızda

1997 yılından beri ofis ve matbaa makineleri konusunda tüketicileri daima en yeni teknoloji ve en kaliteli ürünler ile buluşturan Aksiyon olarak 11 yılı aşkın tecrübemizle, ofis, matbaa ya da kurumunuz için beklentilerinizi aşarak karşılayan, güvenilir, çevre ve insan dostu ürünleri öncü markalar ile birlikte sizlere sunmakta, Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

Çalışma hayatını kolaylaştıran ürünleri mükemmel hizmet anlayışı ile sunmak” parolası, değişen ihtiyaçlar doğrultusunda öncü ve yaratıcı çözümler üretebilme misyonu ve en önemli sermayemizin insan kaynağı olduğu temeline dayanan vizyonumuz ile ofislerin, kamu kuruluşlarının, ticari işletmelerin büro ve matbaa makineleri ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Kuşkusuz her kuruluş gibi, ileri görüş; doğru hedef ve planlama, varlığımızın sürekliliği açısından büyük önem taşımakta. Başta matbaa sektörüne yönelik makine ve yapıştırıcılar olmak üzere, yeni yatırım projelerimiz ve aralıksız büyümeyi sağlayacak stratejilerimiz ile uzun yıllar müşterilerimize hizmet vermek ve toplumsal faydayı sürekli kılabilmek adına geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz.

HİZMETLERİMİZ;

* CILTLEME SISTEMLERI
1.
Isisal Cilt
2.
Profesyonel Cilt
3.
Spiral Cilt
* FOTOKOPI MAKINELERI
1.
Renkli
2.
Siyah Beyaz
* LAMINASYON SISTEMLERI

İletişim

Yetkili Berat EKİCİ
GSM 0533 237 67 60
Telefon 0312 323 36 39
Faks 0312 323 36 65
Email info@aksiyonburo.com
Resmi Web Sitesi www.aksiyonburo.com
Adres Yeni Etlik cad. N:153-A ETLİK KEÇİÖREN
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri