Koçak Ahşap San.tic.ltd.şti.

  • Ahşap - Parke
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1993 yılından itibaren imalata geçen KOÇAK AHŞAP SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1993 yılında Lamart Mutfak , Banyo Dolapları ile Laminant Kapak ve Tezgah üretimi yapmaya başladı. O günden sonra üretim çeşitliliğini arttıran Firma mobilya konusunda Türkiye'de her konumda mobilya üretti ve çok önemli konumlara direkt ve aracı kurumlar aracılığı ile büyük projelere imza attı. Firmamız 2000 yılından itibaren vakum membran pres ve CNC makinaları alan KOÇAK AHŞAP SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Membran pres kapak imalatına başlayarak dolap üretimine yeni bir alternatif getirmiştir.
KOÇAK AHŞAP SAN. TİC. LTD. ŞTİ. toplu işler yanında münferit işlerde yapmaktadır. Müşteri isteğine göre , üretim hızlı ve kaliteli bir şekilde yerinde monte edilmektedir. Birçok TV dizilerinde sponsor olan Firmamız hızla büyümektedir. LAMART Firmamızın , marka tescilli markasıdır.

KALİTE POLİTİKASI

KOÇAKAHŞAP SANAYİ olarak, kendi sektöründe ileri teknolojiyi kullanarak, kalifiye personeli çalıştırarak ve hizmeti ön planda tutarak müşterilerimize güvenilir, sorunsuz ürünü sunmayı ilke olarak benimsemektedir.Kalite kontrol sistemi ile bunu en iyi şekilde daha modernize ile sistemin her zaman içinde olacağız.

Takım ruhunu benimsemiş, özveriyle çalışan elemanlarımız, kalitemizin mimarlarıdır.Çalışanlarımızın en önemli sloganı yaptığın işi önce sen beğen mükemmelliği sağla politikasıdır. Kalitemizin sürekliliğinin teminatı sunduğumuz hizmettir.

ÜRÜNLERİMİZ;

-MEMBRAN KAPAK

-MUTFAK DOLAPLARI

-BANYO DOLAPLARI

-OFİS MOBİLYALARI

-OKUL MOBİLYALARI

-OTEL MOBİLYALARI

-HASTANE VE LAB.

-YATAK ODASI

İletişim

Yetkili Hakan KOÇAK
GSM
Telefon 0216 420 53 64 - 0216 365 40 57
Faks 0216 313 19 91
Email info@kocakmobilya.com
Resmi Web Sitesi www.kocakmobilya.com
Adres Natoyolu cad. Kuris. Sok. Koçulu Han. No: 5. Yukari Dudullu. Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri