Ofisline Büro Makinaları

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • TRABZON

Hakkımızda

Öncelikle vakit ayırıp, OFİSLİNE BÜRO MAKİNALARININ kurumsal web sitesini gezdiğiniz için teşekkür ederim. 2000 yılında OFİSLİNE BÜRO MAKİNALARI olarak kurumsal ve büro otomasyonu bir danışmanlık şirketi olarak çıktığımız yolda, bu gün İletişim Çözümleri, Güvenlik, Bilgi Sistemleri ve otomasyon sağlayan bir firma karşınızdayız
Deneyimli ekipimizle, temsilciliğini yaptığımız markaların ürünleri ve bilgi birikimimizle, kurumlarınıza iş verimliliğini sağlayan, zaman ve maliyet avantajları getiren çözümler . Bu çözümleri bölgemizin farklı sektörlerinde önde gelen kurumlara da sağlıyoruz.

OFİSLİNE BÜRO MAKİNALARININ olarak öncelikli hedefimiz, kaliteden ödün vermeden, bilgi birikimimizi ve temsilciliğini yaptığımız markaların üstün özelliklere sahip ürünlerini kullanarak, sizleri pazarda daha öne çıkaracak çözümlerle buluşturabilmek ve bunu yaparken de müşteri odaklı çalışabilme ilkemizi başarıyla sürdürebilmektir..
Bu gün hizmetini sunduğumuz tüm çözümlerin çok sayıda test, demo ve geliştirme ortamını bünyemizde barındırmakta, bu yapıları sürekli güncel tutmakta ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Bu bize hem kendi ekibimizi güncel ve donanımlı tutma konusunda hem de müşteri ihtiyaçlarına zamanında karşılama konusunda önemli bir avantaj sağlamaktadır.teslimi projeler şeklinde uygulamaktır.




Hedefimiz

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek,müşterinin ihtiyaçlarına en uygun olan teknolojik çözümleri anahtar teslimi projeler şeklinde uygulamaktır.


Kalite

İnsanla uyumlu, kaliteli farklılığı olan, müşteri yaklaşım ile öncü, hizmette sınır tanımayan koşulsuz müşterimutluluğu sağlamaktır

İlkelerimiz

İnsana yatırım yapmak ve teknolojiyi yakından takip etmek suretiyle müşterilerimizin çıkarlarını gözetmek, en uygun ve en dogru çözümleri sunmak temel ilkelerimiz arasındadır.
Gelin sizler de, ay OFİSLİNE BÜRO MAKİNALARININ ayrıcalıklı müşterileri arasında yerinizi alın...
Saygılarımla,

Misyonumuz & Vizyonumuz


Kurulduğu günden beri Büro Makinaları sektöründe yenilikleri takip ederek, çalışma politikasını, kullanıcılarına özgün tasarımlar sunmak, kalite, bilgi ve tecrübesini hep daha iyiyi üretmek için faaliyetlerini sürdürmektedir. Çalışmalarını gelişime, girişime değer vermek, kaliteli hizmet sunup müşteri memnuniyetini ön planda tutma üzerine kurmuştur. Yapılan işlerimizde her detay sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi çözümler sürekli araştırılır ve geliştirilir. Şirketimiz, alanında uzman deneyimli takım arkadaşlarından oluşmakta, çeşitli uygulamalar gerçekleştirmekte ve talep doğrultusunda hizmet vermektedir. Yapılan işlerimiz referansımız olup işimize ne derece önem verdiğimizin göstergesidir.




Değerlerimiz



* Dürüstlük ve etik kurallara bağlılık
* Müşteri memnuniyeti
* Müşteri odaklı çalışma felsefesi

· Yüksek kaliteli ürün kullanımı

* Yüksek kaliteli işçilik hizmeti
* İşbirliği ve dayanışma
* Girişimci ruhu taşımak
* Bilgi ve deneyim birikimimizi geliştirmek/paylaşmak
* İş sağlığı ve iş güvenliği
* Sorumluluğu paylaşma
* Sürekli eğitim
* Yenilikçi olmak
* Sistematik hareket etmek
* Takım ruhuna sahip olmak
* Eleştiriye saygı ve özeleştiri
* Verimlilik ve rekabet
* İş disiplinine riayet
* Sosyal iletişim içinde olmak
* Çevreye duyarlılık


Urun Kategorileri


» Fotokopi
» Faks
» Projeksiyon
» Baskı Makinası
» Printer
» Hesap Makinası
» Monitör
» Yedek Parca
» Sarf Malzeme

İletişim

Yetkili Osman Nuri KALFA
GSM
Telefon 0462 321 22 04 - 0462 321 70 84
Faks 0462 321 22 04
Email ofis_line_trabzon@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ofisline.net
Adres Kemerkaya Mah. Balık pazarı Sok. no: 22
Şehir TRABZON

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri