Makato Büro Makinaları San.tic.ltd.şti.

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bir şirketin profilini tanımlayan sadece kronolojik gelişiminden oluşan tarihçesi değildir.


Şirketler, canlı birer organizma gibi varlıkları boyunca, tüm faaliyetlerini belirleyen karakteristik özellikleri ile kendi profillerini yaratırlar.

Bu anlamda Makato şirket profilini, sizlere, şirketimizin karakteristik özelliklerinin iz düşümünde anlatmanın yararlı olacağına inanmaktayız.

Şirketimiz, 1986 yılında ofis otomasyonu sektöründe faaliyet göstermek üzere, Barbaros Bulvarında bir dünya markası olan Mita grubu makinelere hizmet verdi. Bu tarihden sonra Barbaros Bulvarından ayrılarak şu anda halen çalışmalarını sürdürmekte olduğu Vefa Bayırı Sokak No: 6 Daire :10-11 'i satın alarak ve hizmetlerini genişleterek çalışmalarını buradan devam ettirmektedir.

Kuruluşundan bugüne kadar geçen 18 yıllık süreçte hep aynı sektörde faaliyet göstermeye özen gösteren Makato, yeni yerinde Canon grubu makinelerde de satış ve satış sonrası hizmetlerini başlatmıştır. Analog makinelerden digital makinelere Sharp markası ile geçiş yapan firmamız bu markanın ve ürünlerinin ciddiyetini, maliyetini, teknolojiye yatkınlığını gözlemleyerek seçmiştir. 2003 yılı itibarı ile Sharp markasının performansını da katarak sürdürecektir.

Kuruluşumuzun ilk karakteristik özelliği olan İstikrar ve devamlılığın temelinde aynı sektörde 18 yıldır faaliyet gösteriyor olması bulunmaktadır. Bu özelliği ile Makato ülkemizde ofis otomasyonu sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olma ayrıcalığına sahiptir.

Makato 1986 yılından beri faaliyet gösterdiği ofis otomasyonu sektörünün (büro makineleri sektörü olarak da anılır) dünyada ve ülkemizde gösterdiği teknolojik evrim ve devrimlerin hemen hepsini fiilen yaşamış ve tüm bu oluşumların içinde yer alarak büyük bir deneyim ve bilgi birikimine sahip olmuştur.

Sulu sistem fotokopi makinelerinden, elektrostatik kopyalama makinelerine ve buradan da günümüzün çağdaş dijital çok fonksiyonlu kopyalama makinelerine geçişte dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından izleyip, fiilen yaşayan Makato bugün teknolojinin öngördüğü en son sistem ürünleri ile müşterilerine hizmet üretmektedir.

İçinde bulunduğumuz sektör, teknoloji ile geniş ölçekte etkileşim içinde olma özelliğine sahiptir. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyebilecek niteliklere sahip olmayan kuruluşlar bir yandan ülkemizi teknoloji çöplüğüne çevirirken diğer yandan da yeni teknolojilere sahip ürünler bazında müşterilerine gerekli destek ve hizmetleri sunamama riskini taşımaktadırlar.

Makato, sahip olduğu istikrar ve devamlılık özelliğine paralel olarak kazanmış olduğu deneyim ve bilgi birikimlerini teknolojiyi güncel olarak takip edip teknolojideki gelişmeleri hizmetlerine yansıtabilecek tüm tedbir ve yatırımları gerçekleştirmektedir. Bu niteliği ile Makato üstün nitelikli bir teknoloji şirketidir.

Şirketimizin faaliyetleri ve buna bağlı gelişen şirket kültürü tamamen müşteri odaklı vizyona sahiptir. Makato gelişiminin ve varlık şartının, müşterilere sunduğu ürün ve hizmetlerin toplam kalitesi ile orantılı olacağının bilincindedir.


Şirketimiz için kalite kavramı soyut ve içi boş bir olgu değildir. Bizim için, organizasyon yapısı, ürettiğimiz hizmetler, kullanıma sunduğumuz ürünler ve insan kaynaklarımızın niteliği itibari ile toplam kalitesi birinci dereceden önem taşımaktadır.

Kalite ve eğitim çalışmalarına ayırdığımız bütçe ve bu konuda yapmış olduğumuz yatırımların bize sürekli olarak artı değerler kattığına ve müşteri portföyümüzü her gün biraz daha geliştirdiğini memnuniyetle izlemekteyiz.

Belki sizlere klasik anlamda kronolojik bir gelişimle şirketimiz profilini anlatamadık, esas itibari ile 18 yıllık başarılı bir şirketi kronolojik bir öyküyle prezante etmek çok daha kolaydır ancak Makato´nun karakteristik özellikleri ile tanımanızın seçim ve karar verme kriterleriniz üzerinde daha faydalı ve etkin olacağına olan inancımızla sizlere her zaman hizmete hazır olan bir şirketin sanal tanıtımını yapmaya çalıştık.

Bizi gerçek anlamda tanımanız için,bize sizinle çalışma fırsatını tanımanızı bekleyeceğiz. İşte o zaman size mal satan sıradan firmaların dışında, Türkiye´de de dünya normlarında gerçek anlamda kaliteli, güvenilir ve teknolojik bir çözüm ortağınızın var olduğunu hissedeceksiniz

Saygılarımızla

HİZMETLERİMİZ;

Fotokopi Makineleri


● Fotokopi Makinaları Satış
● Satış sonrası destek
● Birçok markada satış ve destek
● Yıllık bakım anlaşmaları
● Her zaman telefonla destek imkanı



Fax
● Fax makinası satışı
● Orjinal şerit ve kartuş
● Dijital ve analog çözümler



Püskürtmeli ve Lazer Yazıcılar
● Her markadan yazıcı satışı
● Onlarca seçenek imkanı
● Tamir ve destek



Tarayıcılar
● Kişisel ve Kurumsal çözümler
● Bir çok markadan seçim imkanı

Projektör & Tepegöz
● Gerçek XGA 1300 / 1400 AL
● LCD 0.79 x 3 Contrast: 400:1
● Lamba Ömrü 4.00 saat



TFT ve LCD Ekran
● Yansımasız / düşük radyasyon
● Renk Yönetimi

İletişim

Yetkili Veysel AYDIN
GSM 0532 700 31 32
Telefon 0212 863 69 69
Faks 0212 863 70 75
Email makato@makato.com.tr
Resmi Web Sitesi www.makato.com.tr
Adres 288 H Blok Daire 2 Ekinova-Büyükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri